发帖
手机端
扫码访问

一名皇室技師對香港師奶的評語

关闭 [复制链接]
6675 |56
琴晚同朋友去皇室過夜,遇倒個技師好搞笑....
佢同我講佢地有好多技師都好討厭香港D師奶!
原因有好多, 佢話D師奶好鐘意去推油,但系佢地系個技師到之前就自己徐曬D衫褲,系間房度走來走去!不過佢地D身材極差,好似個矮冬瓜gum仲要連底褲都徐埋,佢話覺得好嘔心....所以佢就叫個師奶著翻條底褲唔好gum但系個師奶好型gum話 "唔怕, 大家都系女人!“

仲有一件幾搞笑事件
話說有個師奶搵佢dup骨,覺得佢太大力就話 "你想dup死我啊“
之後佢就細力D,但系個師奶話 "gum细力,你未食饭啊”
最後佢頂唔住同個師奶講 “那你找个男人按,他怎么按你都觉得舒服” 然後走左

之後當然系比個師奶投訴,比皇室罰款100人仔

评分

個 女女 好友性格。。。不過見仁見智啦,消費者有消費權利的。。。只要沒太過分羅!都系打份工,兩睇啦!

個的 c9 系見慣大場面個的,
一般, 我相信唔會除定衫尼等 技師既,
js 一般唔喜歡佢地俾小費太少就真。

楼主 发表于 2010-9-6 19:08:05 | 显示全部楼层 来自: 香港

系,佢都有話D師奶好“唔大方”

冇左 d c9有時真係好煩 試過有次係水刀到坐低無耐想叫鬆脤果陣已經隔離坐左3個c9嘈到pk 最後我直頭入埋雙院 靜靜地好過

琴晚同朋友去皇室過夜,遇倒個技師好搞笑....
佢同我講佢地有好多技師都好討厭香港D師奶!
原因有好多, 佢 ...
jcpower 发表于 2010-9-6 18:44

個技師好有性格, 走左去 lol

最大問題係R唔到小費,D女双中推油50已經叫好好,我同D女周胞去佢地比30架咋!!!!!!!!!

上次係水方個js又係話最憎同女人按,又辛苦又少貼士
但最攬笑佢話最鐘意同d又靚仔又咸濕好似我咁既麻甩按..
又可抽水,又可省力,又多貼士...
真係比佢吹脹

技师喜欢一男一女进房的,没次按完,他们都拿小费单给我签,当我的朋友透明

唔係話幫C9講說話, 不過咁同客講野罰一百算少啦