发帖
手机端
扫码访问

傳染性病

关闭 [复制链接]
5099 |47
呢個問題我都諗左好多次,結論都係:「唔去最安全!」,但忍唔忍到?忍唔到唔去,就惟有忘記它 (菌)!

楼主 发表于 2010-8-30 17:18:33 | 显示全部楼层 来自: 香港
講真啦,唔係我哋驚,啲機師應該重視呢一方面嘅衛生問題,唔怕一萬,最怕萬一。特別手指有損傷嗰啲,佢自己要小心

it's not suprising to infect with sex disease or common disease by bj or hj. there is chance of infection by bj without using dom.  sex or common disease may be infected through your urial by hj too if js's hand not hygiene enough.

you can consult urology professional for details....

楼主 发表于 2010-8-30 17:42:35 | 显示全部楼层 来自: 香港

You're right, even kissing (especially French type) can cause infection.

愛滋病係體外係吾會傳染的,如經微損傷口傳染愛滋病病毒十分罕見.

愛滋病係體外係吾會傳染的,如經微損傷口傳染愛滋病病毒十分罕見.
yukfa 发表于 2010-8-30 17:43

please note other common sex disease other than AIDS.
those may have prolonged effect and need to take anti-biotics for several months

楼主 发表于 2010-8-30 19:36:32 | 显示全部楼层 来自: 香港
yukfa 发表于 2010-8-30 17:43

火山爆發嗰剎那,噴出岩漿新鮮熱辣辣,傷口直接接觸,高危。所以,醫護人士有特別指引,對於流緊血嘅傷患病者要高度戒備。講返轉頭,唔係我哋驚。所以呢篇嘢適合機師睇多啲。

楼主 发表于 2010-8-30 20:00:27 | 显示全部楼层 来自: 香港
解決辦法:
1. 自宮
2. 變性
3. 自摸
4. 做和尚
5. 專溝處女
6. 帶袋起機
7. 用滴露代替機油
........... ...
包大人 发表于 2010-8-30 19:42

補充吓,機師全副太空裝備

牙刷同膠杯都應該係再用