发帖
手机端
扫码访问

幸運星時尚餐廳

3266 |14

DSCF2205.jpg .

無遮擋餐廳,小心飛來異物哦:y-87:

餐具

埋單:em11:

:y-62:

用餐餐廳:幸運星時尚餐廳

餐廳類型:西餐

詳細地址:福田區 華強北茂業百貨9樓(行一兩轉,你應該會穩到)

用餐日期:20100806日晚上

推薦菜式:PIZZA

消費:高端(總菜價91元,2個人,人均約45元
      总評分:3.5(滿分5分)
      味道:3.8(都幾特別)
      衛生:4(都OK)
      服務:3.5(服務幾好
      環境:3(去過茂業九樓吃飯都知果渡出塞名熱。。。里渡都唔例外
      價錢:3.5(西餐廳貴正常,不過D食物質素就對唔住D價錢羅
)

開始晒野.........................................

*香草牛油炒雜菌(28元)

特點:味道幾特別

小評:唔知系咪加左牛油,果味好特別,幾野味,幾開胃,不過果碟感大就應該裝多D啦。。。

*瑪嘉烈特PIZZA(38元)

特點:皮薄

小評:雖然料唔多,不過好特別,皮很薄,好似餅干感,幾特別,味道也OK。

:y-66:

*藝名:心太軟(局朱古力軟心布甸)(25元)

特點:又熱又凍

小評:我真系唔識欣賞。。。凍果塊系朱古力雪糕(我應該擇香草味),熱果塊系好似局過龍既朱古力蛋糕(硬)。。。碟底仲有D朱古力汁(系蛋糕流出來吧,局到爆塞,實流啦)。。。

唔知點吃,吃起身無咩特別。。就系怪。。

:y-63:

總評,環境比其它西餐廳差D,無感大,D食物質素中中地,價格就高高地,服務麻麻地哦。。

深圳D西餐都。。。可一般。。算,下次吃返中餐,不過比起上次綠茵閣,里渡D食物特別小小啦。

:y-30:

完,歡迎糾正。

评分

D食物質素中中地,價格就高高地,服務麻麻地

系深圳,好多西餐廳系咁上下啦。將就下!

pizza個人覺得係薄批先好食 厚ga話好似食緊面包咁 不過心太軟睇相都ok wo 流就一定ga la 入面全部都係朱古力

室內幾空曠,應該唔會有壓迫感覺,飯堂咩~
不過以西餐廳嘅設計角度/理念來睇,就失敗。 。

嘩,價錢又幾底,成6折o埋單~

楼主 发表于 2010-8-26 20:58:02 | 显示全部楼层 来自: 广东深圳
虽然打折。。但。。。都系去吃中餐啦。。

楼主 发表于 2010-8-26 20:58:11 | 显示全部楼层 来自: 广东深圳
虽然打折。。但。。。都系去吃中餐啦。。

對西餐麻麻:y-23:
係深圳食"比剎"都係去"比剎克"食:y-28:
個炒雜菌好似几好:y-67:

“披薩克”成日都咁多人, 萬象城嗰間喺, 東門又喺, 金光華and coco park都喺咁。 。 。
真唔明, “披薩克”好食在哪裡囉?可能我唔識欣賞佢d嘢。 :y-55:

but間中一次半次都接受到。 。:em11:

回复 8# ken_choy

但係pizza黑 貴過香港好多

回复  ken_choy

但係pizza黑 貴過香港好多
andrewku2002 发表于 27/8/2010 15:23

o埋就o系話。。