发帖
手机端
扫码访问

昇逸浪漫套票

关闭 [复制链接]
10025 |71
回复  SmallD
之前世界杯既時候, 有D js 著 T-shirt 短褲, 都幾吸引架
我記得朱兄有個post都提過, 呵呵
不 ...
wmlam 发表于 2010-8-25 17:42

世界杯過後就即刻換番舊工衣。

好識食呀,香分d女普遍係靚d架!
SmallD 发表于 2010-8-25 17:29

香薰真係正好多,仲各式其式,有斯文大方,有野艷熱情,有波濤洶湧,有胸平如鏡....

對於唔熟星日既師兄們,我有個小小既揀JS貼士,就係睇電腦揀著住世界杯polo恤果d,成功率可能會高D。當日世界杯,佢地公司揀左廿另個JS拍宣傳照,並改穿POLO恤上班。呢班JS都係上鐘比較多既,亦比較玩得。

(我自己冇專登按呢個方法去揀JS,唔該各位白老鼠驗證過後,返來報告一下WORK唔WORK:y-59:  )

这个可能是包装和做型的问题,留意长发和梳髻也是因素
dkdkdk 发表于 2010-8-25 17:45

唔市有d ching鐘意第一張相d js咁ga造型 XD

我亂吹幾句,目的就係引你呢d隱世高人出黎爆料囉。
唔該Ivan兄講多幾句點互動丫,我已經拎定記事簿等做筆 ...
chulo2009 发表于 2010-8-25 20:21

朱老師,我唔係乜野隱世高人,只係一個外表非常正經,但實際係一個非常咸濕的中年人。
要互動,我會先選細場,因細場足鐘,兼小費上限低,雙鐘上限60-100,成本比較輕,首先輪牌,當然冇咁好彩,一次就有後生靚女,唔緊要,尼件朱扒,就享受正骨,通常輪4次後,有個可以食用,就要開始行動,第一次按完後,簽上限小費,約60-80,跟住問佢電話,話下次同佢做call鐘,通常佢地會好開心,對你有好感,自己要具備另一張一卡兩號電話卡,用呢個電話同佢聯絡,方便日後自己可以主動飛佢;幾日後,要call鐘找佢,第一次同第二次唔好隔太耐,由於我懂按摩,甚至比佢地好,呢點就最關建,call左兩次鐘後,我話佢按得唔好,我示範應點做,做示範就不要飛擒大咬,一步一步測試佢底線,呢條底線會隨時間而改變,我試過極限就係口爆,另一點非常重要就係每間場都有一d比較隱秘房間,要記住no,方便行事。

楼主 发表于 2010-8-26 10:52:50 | 显示全部楼层 来自: 香港
朱老師,我唔係乜野隱世高人,只係一個外表非常正經,但實際係一個非常咸濕的中年人。
要互動,我會先選 ...
ivan92 发表于 2010-8-26 10:43

果然厉害,高手,有策略,有渐进步,还要随时断後路!

果然高手,終於學到野了.:y-28:

D囡喺咪真喺咁索架?

朱兄好野, 咁大面子請到IVAN兄開班教學...

IVAN兄更好野... 真係高手...
可惜教按摩最重要呢一PART無得學...
不過其他全部袋哂落袋...

朱兄好野, 咁大面子請到IVAN兄開班教學...

IVAN兄更好野... 真係高手...
可惜教按摩最重要呢一PART無得 ...
tok 发表于 2010-8-26 11:27

快啲叫IVAN兄開班授徒啦~
肯定好多人爭住報名:y-17:

按摩呢一PART,我交左好多學費,因為過去廿年,周身骨痛,按近半殘廢,西醫話唔做腰部手術永世冇得好,但做手術風險非常高,後來我用十年時間,遍尋中西醫術,甚至神醫,氣功,正所謂久病成醫,歷鍊成仙,又不斷上網研究人體經脈,開始時免費幫人醫爭取臨床經驗,今日可算略有心得,可以單憑我雙手就可以知道患者病源;不用針藥,純推經脈就可以令患者痊癒。
我再補充少少給大家分享,好多人的痛症都是多年累積而成的,有d十年,有d二三十年,要醫好陳年舊患一定不是朝夕之事,有人腰患去做物理治療,物理治療師話什麼有一兩截腰骨距離窄左,令神經線受壓引致痛楚,治療師用機器幫你拉腰骨,當你完成一個療程後,痛楚會短暫舒緩,但很快就回復原狀,中醫推拿也是同一效果,完成一節推拿後,痛楚會短暫舒緩,但很快又回復原狀,簡單解釋就係好似一條彈簧,用外力扯彈簧後,彈簧會短暫鬆弛,但一冇外力, 彈簧會回復原狀,所以要有成效 就要不斷用外力扯彈簧,但時間同金錢並不容許經常做物理治療或推拿,所以一定要學懂少少原理,自我推拿,才可以將舊患斷尾。

评分