发帖
手机端
扫码访问

昇逸浪漫套票

关闭 [复制链接]
10051 |71

哇....要互動就真係難度高咯, ching要教下路啦
好多js就算肯升空都唔俾互動...

楼主 发表于 2010-8-25 17:45:43 | 显示全部楼层 来自: 香港
第一張同第二張d相差好遠 第一張果d真係成班村姑feel = =
ivan98013 发表于 2010-8-25 17:10

这个可能是包装和做型的问题,留意长发和梳髻也是因素

對我尼講,第一次手法斯斯文文,講野又係斯斯文文,就係我目標,我喜歡挑戰難度,可能我懂按摩,又外表善 ...
ivan92 发表于 2010-8-25 10:02

我亂吹幾句,目的就係引你呢d隱世高人出黎爆料囉。
唔該Ivan兄講多幾句點互動丫,我已經拎定記事簿等做筆記。

回复  SmallD
之前世界杯既時候, 有D js 著 T-shirt 短褲, 都幾吸引架
我記得朱兄有個post都提過, 呵呵
不 ...
wmlam 发表于 2010-8-25 17:42

世界杯過後就即刻換番舊工衣。

好識食呀,香分d女普遍係靚d架!
SmallD 发表于 2010-8-25 17:29

香薰真係正好多,仲各式其式,有斯文大方,有野艷熱情,有波濤洶湧,有胸平如鏡....

對於唔熟星日既師兄們,我有個小小既揀JS貼士,就係睇電腦揀著住世界杯polo恤果d,成功率可能會高D。當日世界杯,佢地公司揀左廿另個JS拍宣傳照,並改穿POLO恤上班。呢班JS都係上鐘比較多既,亦比較玩得。

(我自己冇專登按呢個方法去揀JS,唔該各位白老鼠驗證過後,返來報告一下WORK唔WORK:y-59:  )

这个可能是包装和做型的问题,留意长发和梳髻也是因素
dkdkdk 发表于 2010-8-25 17:45

唔市有d ching鐘意第一張相d js咁ga造型 XD

我亂吹幾句,目的就係引你呢d隱世高人出黎爆料囉。
唔該Ivan兄講多幾句點互動丫,我已經拎定記事簿等做筆 ...
chulo2009 发表于 2010-8-25 20:21

朱老師,我唔係乜野隱世高人,只係一個外表非常正經,但實際係一個非常咸濕的中年人。
要互動,我會先選細場,因細場足鐘,兼小費上限低,雙鐘上限60-100,成本比較輕,首先輪牌,當然冇咁好彩,一次就有後生靚女,唔緊要,尼件朱扒,就享受正骨,通常輪4次後,有個可以食用,就要開始行動,第一次按完後,簽上限小費,約60-80,跟住問佢電話,話下次同佢做call鐘,通常佢地會好開心,對你有好感,自己要具備另一張一卡兩號電話卡,用呢個電話同佢聯絡,方便日後自己可以主動飛佢;幾日後,要call鐘找佢,第一次同第二次唔好隔太耐,由於我懂按摩,甚至比佢地好,呢點就最關建,call左兩次鐘後,我話佢按得唔好,我示範應點做,做示範就不要飛擒大咬,一步一步測試佢底線,呢條底線會隨時間而改變,我試過極限就係口爆,另一點非常重要就係每間場都有一d比較隱秘房間,要記住no,方便行事。

楼主 发表于 2010-8-26 10:52:50 | 显示全部楼层 来自: 香港
朱老師,我唔係乜野隱世高人,只係一個外表非常正經,但實際係一個非常咸濕的中年人。
要互動,我會先選 ...
ivan92 发表于 2010-8-26 10:43

果然厉害,高手,有策略,有渐进步,还要随时断後路!

要互動,我會先選 ...
ivan92 发表于 2010-8-26 10:43

果然高手,終於學到野了.:y-28:

D囡喺咪真喺咁索架?