发帖
手机端
扫码访问

其實有幾多師兄係有買充值卡既呢?

关闭 [复制链接]
7433 |68

係呀, 穿黑衫果D
用唔用卡睇你自己, 去得多, 35知己去, 用卡真係平D, 呢個係事實
你去10, 一次用500, 加埋就5000, 你增值5000, 有優惠卷送, 至於送幾多我無記, 因為我唔會係水方出卡

回复 1# 龍應台

其實買咭一定有數,但會經常會去此場。而試新場的機會不大

我只有黃金海岸充值卡,消費有折的。

楼主 发表于 2010-8-19 10:56:32 | 显示全部楼层 来自: 香港
師兄,水都d型燒都好q煩架 ...........................

師兄,水都d型燒都好q煩架 ...........................
龍應台 发表于 2010-8-19 10:56

唔算,凡得過水警同水方!

楼主 发表于 2010-8-19 11:07:41 | 显示全部楼层 来自: 香港
回复 15# SmallD

通常水方r卡我都話下次先.再講我都話下次先佢地就好識趣架啦.....過程20秒,所以我唔覺煩.但我試過水都直情走入松腿房r ,本來我即時x佢架,不過我見佢好索對腳好很正就算q數,話我好少黎唔買算,但佢都r左成5分中至投降,我話如果你幫我按我即時當埋左條底橫佢,幫你買5000蚊卡

原來充值都有野送!!咁真係好似好抵喎~
可能我去得唔係多
又唔見有人sell我喎

多謝ching意見~

係呀, 穿黑衫果D
用唔用卡睇你自己, 去得多, 35知己去, 用卡真係平D, 呢個係事實
你去10, 一次用500, 加 ...
mo_mo_mo 发表于 2010-8-19 10:40

我自己為例,我平均一個月dup骨燒肺4000,其實充卡可能真係有d著數,不過d友仔行埋黎sale好很煩,所以而家都未 ...
龍應台 发表于 2010-8-19 10:11

如果你會長期去開一個場嘅話絕對買卡會低d (充得愈多就愈多優惠), 同埋唔駛帶太多cash喺身.
當然要視乎c-hing 嘅cash flow情況.  好似我呢d窮鬼咁, 充3幾千就勉強ok, 但要大拿拿攞幾皮野做vip就有難度.
以我為例, 好少囡囡埋黎sell卡 (可能佢地一睇就知我係窮鬼, 所以費樹晒彈藥). 如果佢地真係埋黎我就話已經充咗或者話冇帶cash下次先充.

我都想每間場都開張卡
不過冇錢

我覺得tpy既營消算好禮貌
不過間場唔爭氣
開卡得果少少優惠

水方班營消真係好老x土
試過唔止一次
埋單拎個錢包出來
佢走埋黎"目及"我個銀包裡面有冇錢
所以出過一次卡就唔x出

原來充值都有野送!!咁真係好似好抵喎~
可能我去得唔係多