发帖
手机端
扫码访问

其實有幾多師兄係有買充值卡既呢?

关闭 [复制链接]
7412 |68
咁大筆數....好大風險喎...執左mug都無
以前係皇后都奶過野
fooluu 发表于 2010-8-19 22:22

我手上都有兩三張未用哂而廢咗的咭。
寫太平洋出來只是一個資訊,我冇引導、勸喻、強迫你地去買,更吾可個人擔保佢吾倒閉,所以是免除法律刑責的。
哈哈,係吾係好嚴肅呀。

昨晚在水方因為張冲直卡搞到發火,因為我張冲直卡平時都係比迎簫keep住,按完埋單話比知客聽,点知知客話哩個 ...
QQCK 发表于 2010-8-19 19:38

我覺得收你50蚊手續費好合理喎
自己既財物
咁放心交比個陌生人保管 ?
我唔清楚桑拿營消既工作范圍有冇包括埋幫客保管充值卡
不過出左事你都應該負擔一部份責任啦

我都有充卡, 當自己快定, 個場會常去, 就會充卡,
而我充卡, 係有個準則, 為減少因個場關門或玩厭左唔想去既風險
我充一次卡, 係能夠係該場玩3個月至半年....咁計, 可以預算到, 充幾多先岩自己

假如, 係一個場, 一個月可以洗到2000既, 3個月即係洗左6000, 6個月既係洗左12000
咁充卡, 可以考慮充5000或10000了, 加上贈送部份應該夠用

我都有充卡, 當自己快定, 個場會常去, 就會充卡,
而我充卡, 係有個準則, 為減少因個場關門或玩厭左唔想去 ...
風雲 发表于 2010-8-19 23:26

有道理;但大場一般好少咁易摺,有時買多小小都吾怕,貪優惠多啲。

我而家都係得以下呢一張充值卡,重有三千幾蚊餘額,不過吾知幾時用得番.
皇后大道.pdf (190.25 KB, 下载次数: 13)

有道理;但大場一般好少咁易摺,有時買多小小都吾怕,貪優惠多啲。
williamchow 发表于 2010-8-20 00:01

又唔一定喎, 有時要睇真d, d卡點送法, 計清楚

好似水景, 充4次5000, 和一次過充20000, 優惠幾乎一樣....哈哈

除非一次過入30000, 要佢個vip, 如果唔係5000, 5000咁入d錢係自己身最好...係唔係?

但如果係水景入30000, 咁反而我情願係水都入20000做vip好過......條數係唔係咁計先?????

睇服務, 水都點都好過水景啦.....哈哈

如果你會長期去開一個場嘅話絕對買卡會低d (充得愈多就愈多優惠), 同埋唔駛帶太多cash喺身.
當然要視乎c- ...
bonefire 发表于 2010-8-19 11:17

同我一樣,
窮鬼得黎又去開兩三個場..
都係三千算了

我咁大個仔最多買過3000蚊咭,用到呢家都未用完.....有D後悔...:y-85: