发帖
手机端
扫码访问

唉..........................

关闭 [复制链接]
5706 |49

楼主 发表于 2010-8-9 00:37:50 | 显示全部楼层 来自: 香港
對!!!叫歡歡:y-58:

話說老納件私人皇室飯盒番左老家....早兩個星期仲搵到佢傾左兩咀...
點知呢幾日就收到佢原來冇做既消息,
打 ...
油渣 发表于 2010-8-8 16:26

約三/四年前同老虎去皇室
係js機見到個按港式既js....
點鐘後真人到...眼前一亮
以下係佢既得分:
樣:85分
身材:90分(上圍:34e....走肥...但唔高)
態度:100分(笑容+含情脈脈)
按摩:60分(唔多夠力...但手仔細細.嫩滑)

見到佢已num晒...仲要按手時當晒你係男朋友咁(十指緊扣+含情脈脈望住你)
個日按完已沉....一星期後...待老虎出差..獨自去皇室預約佢...
由於佢番早班.所以預約佢早上10:00....
當天早上皇室非常小人....又安排左間很寧靜既房....
她見到我後第一個反應係有d突然
但之後從佢面部表情知道佢係喜出望外
開始按到30分鐘後發生既野就絕對兒童不宜.....
總之我同佢都回歸大自然......身上沒有絲毫人做物品...
落鍾後,沒有r小費....
我亦沒有攞佢電話,因當時骨齡尚淺...唔識咁多野亦無而家咁大胆....
只係間唔中趁老虎出差call佢鐘...
但好景不常...這甜蜜關係只唯持兩三個月...
之後有次同老虎去皇室又係佢幫我按...
個日佢同老虎特別好傾.......
佢問老虎同我結婚幾耐,恩唔恩愛?有無bb?....問左好多我同老虎既野....
到差不多落鐘,佢同老虎講...........
............................................
............................................
佢下個月要回鄉準備結婚,所以就黎唔做...
但佢唔係好鐘意同大陸男人結婚....因好大男人
唔似得香港男人咁溫柔.
所以佢好想嫁去香港..(講呢句說話時仲要含情脈脈望住我)
一個多月後再去皇室已經再見佢唔到....
............

話說老納件私人皇室飯盒番左老家....早兩個星期仲搵到佢傾左兩咀...
打 ...

ching有這種感覺都係人之常情
當以前有需要時就可以随時找她來洩一洩..但當冇需耍時就唔想她來打擾..
但有朝一日好想找她但再找不倒她時...心中總有一種莫明其妙的酸溜溜感覺..
早點忘記吧.舊的不去新又怎來呢..

打 ...

c-hing, 佢不辭而別一定有佢嘅原因, 又何必深究呢?
佢嘅一走可能會帶黎新嘅契機(可能俾你識另一個更好嘅囡囡都話唔定)

回复 1# 油渣

油渣兄,佢可能見你咁耐冇表示,愛變成恨!我試吓幫你問佢嘅下落,盡力而為咋

回复 1# 油渣

仲有啊,不辭而別係恨得好深而最輕鬆嘅做法,佢可能都幾hurt,亦有可能愛得你好深

緣起緣滅, 幾時都存在

得唔到先係最完美,冀望將來吧啦