发帖
手机端
扫码访问

終於搵到喇!111!

关闭 [复制链接]
9459 |81
小弟叫阿B,開始左上深圳按摩都有2年多,平均1個星期1次,都係去水都,水立,東方和皇室。 自從2年前係某間 ...
HGHK1010 发表于 2010-8-8 13:27

[ 得知JS好中已旅行,好想約拒一齊去,CHING覺得會無會快左D?]

一日遊都可以考慮嘅

同胞的19歲 = 香港人的30 歲
香港人的30歲  = 同胞的19歲
t12hk 发表于 2010-8-8 18:40

同胞的19歲 = 香港人的30 歲
香港人的30歲  = 同胞的19歲 (如加上滿腦子淫念 ,要多減 10歲 ,即是 = 天真):em8:

小弟叫阿B,開始左上深圳按摩都有2年多,平均1個星期1次,都係去水都,水立,東方和皇室。 自從2年前係某間 ...

[ 一齊左半年就分開左]

師兄,講吓點解分開作為借鏡

[ 但怕拖得太耐又吾知點。]

o岩就結咗佢,唔好走寶

Don't think too much la...just go ahead if you want to...but if she's greedy and you couldn't afford it...just turn around and quit!

呢位樓主咁年輕已經有兩年多骨場經驗, 仲同js住過咁耐, 呢啲所謂求意見都係講吓啫, 開吓話題, 有啲顯耀成分.我就覺得會好似同之前個js一樣, 食飯, 送野, 過活, 分手, 再搵新人(2個都係) :y-43:

C HING 直接D啦。。。
除非你要扎根內地啦~

近况唔多老泥,呢輪食扒食到暈.....
包大人 发表于 2010-8-9 17:57

高手都食扒!   

你係咪食得靚野多而特登轉吓口味丫?   Hehe!

Ching你私有化的定義是什麼?真的私有化無一萬都要幾千人仔,跟住還有老家父母弟妹的需要...你應該拍拍拖叫她先俾心機按正骨賺點錢...你如真心愛她最後便會忍受不住他給男人掂或她掂其他男人,到時才考慮私有化...