发帖
手机端
扫码访问

終於搵到喇!111!

关闭 [复制链接]
9460 |81
小弟叫阿B,開始左上深圳按摩都有2年多,平均1個星期1次,都係去水都,水立,東方和皇室。 自從2年前係某間場購左條美容JS,一齊左半年就分開左,之後一直都無遇過合眼願既JS喇,所以主場不定。 直到上個星期,放假一個人上水立,與到個深港JS,第一眼就比拒吸引住。

可能JS沒有怎樣化妝,真人同相真係2個人來,但2個都一樣甘索,JS好年輕,得19,我都係大拒幾年jar,JS好直接,問我有無女朋友,會無會係大陸搵,又話覺得同我幾有緣,有80%幾會可以一齊,深入了解後原來JS新來水立,吾怪得之前無見過拒啦。自從第一次後見後,到現在前後一個星期就認不住已經搵左拒3次。

得知JS好中已旅行,好想約拒一齊去,CHING覺得會無會快左D? 還是約拒出來食下飯先好D阿?之後應該點做阿?我完全有意思私有化,但11月前都會手緊,但怕拖得太耐又吾知點。

在次請教個CHING比D意見小弟。
但怕拖得太耐又吾知點?:y-52:

即係你本身當人即食麵
去乜旅行去酒店算咯

上次件美容師半年洗左幾多錢先?? :em23:

有錢咪溝住先啦,當你無錢條女自然就會走,駛乜諗咁多!旅行當然去啦拿拿聲添呀,你唔去大把人同佢去!:y-5:

楼主 发表于 2010-8-8 14:28:12 | 显示全部楼层 来自: 香港

上次果各其實搵左拒10多次,幫拒買左2次套票(買六送一),最後加多只神州七號公仔就得左。之後半年KEEP住一星期出來2次,體戲食飯直落。

私有代?大工程喎。
師兄呢頭先話缺水...
同埋你私有化之後想點先?
想風流快活幾個月,同想認真完全係兩回事...

楼主 发表于 2010-8-8 14:39:25 | 显示全部楼层 来自: 香港
想認真

小弟叫阿B,開始左上深圳按摩都有2年多,平均1個星期1次,都係去水都,水立,東方和皇室。 自從2年前係某間 ...
HGHK1010 发表于 2010-8-8 13:27

短線吧!

現實d好, 長遠投資在內房, 內銀, 內需好過.   Hehe!

祝你好運!