发帖
手机端
扫码访问

水方新項目完成新陪訓工作

关闭 [复制链接]
6723 |51
水方新項目完成新陪訓工作

是次
新項目為採耳師項目,分別為「香薰按肩」「香薰推肚」(應該有個靚名既)

「香薰按肩」會用油,陪訓示範時要求手伸入衣內按到全胸,價錢應為68

「香薰推肚」要求一定要入房,
陪訓示範時係要脫上衣及褲,只剩下「內褲」,但相信正式時係無咁「高」要求,而且應該無「房+按」既套餐價,所以都會幾貴下(68+48)*1.1+小費
囡囡們可以選擇掛牌,唔掛要提出申請,之後仲要俾人問話,不過已經有一定數量既囡囡提出申請,仲要已經有人因此要提出辭職,做成囡囡不安已經驚動高層,雖然話1個星期內會推出項目,但仲有一定變數
而且推動項目既管理層手法真係好差,定d野守則又難睇,如果真係出左事真係要咩獲

评分

條「內褲」三角定四角?

那些管理真是越來越多唸头,真是令客人樂而忘返....看看推出后是怎樣:em5:

「香薰推肚」要脫上衣及褲,只剩下「內褲」

咁咪要換條一次性內褲... 爽呀!!:y-38:
仲諗住去水方.. 都係等呢兩個項目推出先!!

HAMGER兄, 你應該試左鐘喇, 幾時出番個包膠??????????

D所謂新項目其實只是將全身按摩拆散姐,唔明有乜特別同有乜吸引

楼主 发表于 2010-8-8 11:34:32 | 显示全部楼层 来自: 香港

其實香薰推油一向有做開,只不過無推到落lin~~~

至於推肚~~~我御用申請左唔掛呢個牌,但都搵左個姊妹係佢既監視下試左下
陪訓教係推小腹,想得到既feel即係鬆腿推肚版,而且話項目要入房、單身男人先可以做,囡囡們既反彈先咁大即...因為鬆腿俾佢地既印象太 / ,佢地唔駛做到咁盡先去做採耳,依家逼良為...

楼主 发表于 2010-8-8 11:39:05 | 显示全部楼层 来自: 香港
除剩內褲只係陪訓果時,可能只係俾js睇清手法,真係果時係知係唔係既
而且囡囡可以自己改手法,正如鬆腿有d係真係點到即止,有d係可以上到棍,睇囡囡既即,只不過多左個項目要你一定要入房....睇黎要改多d Q房先得

除剩內褲只係陪訓果時,可能只係俾js睇清手法,真係果時係知係唔係既
而且囡囡可以自己改手法,正如鬆腿有d ...
HAMGER 发表于 2010-8-8 11:39

我終於等到今日喇...其實幾年前已經玩過...當時採耳師係穿窄身OL短裙...不過當年呢種服務屬於正氣...

其實係咪有 D 捨本逐末呢,分分鐘做一個香薰推油平過你又推肚又鬆腿又按肩又按頭。

楼主 发表于 2010-8-8 12:02:08 | 显示全部楼层 来自: 香港
我終於等到今日喇...其實幾年前已經玩過...當時採耳師係穿窄身OL短裙...不過當年呢種服務屬於正氣... ...
SharpDennis 发表于 2010-8-8 11:43

大家唔好期望太高~~~好似鬆腿咁靚既唔到位~~~扒就下下插晒入肉,而且無得係大堂試左先入房,一開波就要俾全費(房+按)先試,都係搵大家老襯
當然大家可以先係大堂犘下手仔傾下計交流下先,但咁可以傾入房卿卿我我就依家都可以,咁咩項目都唔重要
仲有呢個項目work既,其他2水一定即抄,水警既女警大堂按手都咁http://www.vshare.cc/thread-379824-1-1.html,入房仲得了既,仲可以推埋至尊推肚套餐~~~
水刀果幾個採耳轉鬆腿紅牌隨時走返去採耳,唔駛對著d腳......

另外呢個係「正經」項目,斯文囡囡手法一樣可以係肚池以上先按......