发帖
手机端
扫码访问

混帳場

关闭 [复制链接]
12510 |80
楼主 发表于 2010-7-24 11:29:27 | 显示全部楼层 来自: 香港
回复 37# hk6856

哦, 我初來步到, 依家明白啦!
原來我係 "批评僅系度落左广告噶场.."
早說嘛!!!!!
那還須談道說理呢 ?

其實應該取消..關口拿卷的做法...WALK IN 低人一等咩?

昨天,幾個朋友係深圳稻香飲完茶, 行去虹福城水會按摩
見到知客, 問她拿優惠券,答話呢度無得派,叫我地坐車去 ...
大地蟲 发表于 2010-7-23 20:38

求開心之嘛,東家唔去咪去西家囉

其實應該取消..關口拿卷的做法...WALK IN 低人一等咩?
kk7649 发表于 2010-7-24 12:32

做生意手法;在香港買套票去澳門打令一連來回船票約1600,在澳門walk in去打令一冇船票連稅都要1600元,佢就係平d吸引你去Macau。

恕小弟多口,

其實管理員最後都算解釋了最初寫下對此帖的回應.
下一次明白身份比較敏感, 回應更需比普通會員清晰而謹慎便可.

至於版主們, 更加證明了他們對事不對人(這裡指VSHARE及在VSHARE落廣告的骨場)
雖然當中必有涉及個人觀感, 但幾位都係表現出在討論上但求

"真理越辯越明"的態度.

事件亦無話誰對誰錯(視乎觀點與角度), 大家理性討論便好了.
這是VSHARE的氣氛, 對吧!

就帖上所見,師兄認為優惠卷既然係免費派發既,咁我有幾個人黎到門口,點解唔比呢?

最令樓主不喜歡的,我唸係"場所冇相關人士出黎解釋,部長及經理亦不在埸"呢點在一個消費者角度黎睇,係冇可能的。

只係題目上字眼用"混帳",才令管理員定性這個帖係投訴吧。

本區絕不會因為場所在此落廣告而去幫埸所發言,所有討論都係只會針對番件事的。

亦歡迎各會員分享不同的骨場經歷。

昨天,幾個朋友係深圳稻香飲完茶, 行去虹福城水會按摩
見到知客, 問她拿優惠券,答話呢度無得派,叫我地坐車去 ...
大地蟲 发表于 2010-7-23 20:38

師兄,
SZ仲有甘多場, 果度冇coupon,
咪考慮去第二間場囉!  Hehe!

我都係想咁講,水方係羅湖,見你得1個人好多時都唔會賣2張俾你tim(服務員妹妹已經見我見到熟晒)
咁我都俾少少面,出去行5分鐘先返黎得佢扮下好做少少啦...唔通又話佢onx 咩

水方皇室既優惠券係想用優惠令你走果一段遠路,拉係果一邊出現既客,擴大客源
同理虹福關口既優惠券係為左令你係關口咁多架車之中上佢架車,而你都到左門口,佢係策略上係唔駛用優惠券令你入場架wor
(其實呢個都可以係一個營銷既case study~~~好似有d OFFTOPIC,見諒

師兄可以唔高興,但我個人覺得呢個問題上個場/咨客又不到混帳既情況既...

混帳場

師兄唔好咁火,e個埸唔好味去第二個lor