发帖
手机端
扫码访问

混帳場

关闭 [复制链接]
12503 |80

師兄:

睇完你的投訴,本來我唔想回應你,之但系你要明白每間公司均有每間公司的製度,vshare會接受任何合理的投訴,因為任何合理的投訴對場所的服務及管理都有幫助,就像最近幾位師兄的投訴我們均一一反應給該場管理員!

by:vshare

雖然你系管理员, 但每个会员均有权利发表佢地对任何一间骨场噶意见,
你唔like都唔应该咁样回复,
唔系要我地D版主托7...

妖............
咁样都唔算系个场噶问题呀?!
个咨客企得系门口就代表左个场啦...
我唔觉得楼主反影呢样野 ...
hk6856 发表于 2010-7-24 00:18

梗係有問題啦..  
咪以為其他場所都有o既問題就唔係問題先得架..

(我估管理員的意思係: 唔只虹福城... 其他場所都係咁???)

大家都唔使估,等大佬自己開估....
包大人 发表于 2010-7-24 00:38

飮大左, 羽毛麟翅............:y-17:

飮大左, 羽毛麟翅............
hk6856 发表于 2010-7-24 00:42

梗係同吉野一齊啦... 兩條都飲大左 :y-12:

理當然要講, 不過在大陸有何道理所言, 老細在關口送優惠卷是吸引多啲顧客幫親, 現在咪有成班客幫親,
服務員就為在所為優惠卷而送賓客走, 如果老細在旁見到, 你估老細會話佢做得對或錯???

回复 22# hk6856
1 混帳場 意味?個人覺得有些過分正在於此.:y-84:

2 虹福城為何不在公司門口派券,偏偏要在關口派券,其公司有自身的營銷策略,難道該場連這個自主權都沒有嗎?再者公司諮客与關口諮客各司其職,大家分工唔同,因此先沒有派券給該會員,即使老細在場亦不會...
何至於用「混帳場」來形容? :y-47:

以上我的觀點只是就事論事,与我管理員的身份沒關!hk兄如覺小弟有過分之處請諒解:y-80: !

梗係同吉野一齊啦... 兩條都飲大左
sverige 发表于 2010-7-24 00:56

我同邊個一齊冇咁易比你估到嘅.......

回复 29# su7310
你唔系去佐淡水咩? :y-47: