发帖
手机端
扫码访问

混帳場

关闭 [复制链接]
12506 |80
昨天,幾個朋友係深圳稻香飲完茶, 行去虹福城水會按摩
見到知客, 問她拿優惠券,答話呢度無得派,叫我地坐車去關口
我地話我地甘多人, 無理由勞師動眾去, 無得傾
甘可以叫部長出來商量, 部長不在, 經理呢, 都不在,
你地一定要去關口
甘我地走, 她說:再見!
如果我係老闆,呢班友累公司白白少收幾佰蚊, 實炒曬他們!!!!!

師兄:

睇完你的投訴,本來我唔想回應你,之但系你要明白每間公司均有每間公司的製度,vshare會接受任何合理的投訴,因為任何合理的投訴對場所的服務及管理都有幫助,就像最近幾位師兄的投訴我們均一一反應給該場管理員!
by:vshare
Bad management and poor staff performance are everywhere in SZ.

虹記的服務此終並未改善, 希望管理層有睇E個POST啦

楼主 发表于 2010-7-23 21:10:40 | 显示全部楼层 来自: 香港
回复 2# Essie888

It's not 'bad management'
it's absence of management!!!!!!!

呢樣.. 好明顯仲係大陸o既想法...
個個員工都怕事.. 唔想理你, 少做少錯
三水皇濕等大場咪又係一q樣 :em16:
好一句 "搵唔到個經理" 就解決晒佢o既問題, 唔洗煩, 幾好呀
睇化晒

不過, 醒目o既就會推俾營銷sell你買卡咁囉

現在還有D咁樣的服務態度,這个場等关门啦...

佢地老細真係多得佢地唔少

咁如果你預到呢个过程,交咗比營銷叫你買咭你又.............買唔買先?
                                                                               呆佬食青瓜.gif

呢樣.. 好明顯仲係大陸o既想法...
個個員工都怕事.. 唔想理你, 少做少錯
三水皇濕等大場咪又係一q樣 :em16 ...
sverige 发表于 2010-7-23 21:53

香港公務員的想法......

咁如果你預到呢个过程,交咗比營銷叫你買咭你又.............買唔買先?
                                 ...
su7310 发表于 2010-7-23 22:20

咁就要睇下個營銷妹..
係咪樣靚身材正,
入得炮房出得廳堂喇