发帖
手机端
扫码访问

小肥羊(梅龍路店)

5687 |27
"吃一百送一百"...sounds so attractive...is it only offered by this branch?

啲羊腦睇落有啲噁心

楼主 发表于 2010-7-27 11:56:56 | 显示全部楼层 来自: 广东深圳

楼主 发表于 2010-7-27 11:57:29 | 显示全部楼层 来自: 广东深圳
回复 9# ching036

點會。都幾正嚇,不過唔好吃感多。。。反胃

系啊,次次去打邊爐對生肉無咩興趣,就系想吃菜
cxsjim 发表于 2010-7-27 11:56
上次食既完西同通菜都好新鮮

小肥羊打邊爐真係好食 不過想問下e間點去 ?

楼主 发表于 2010-7-31 15:12:57 | 显示全部楼层 来自: 广东深圳
小肥羊打邊爐真係好食 不過想問下e間點去 ?
ivan98013 发表于 2010-7-30 22:51

你从边渡去,不过已经无优惠罗哦

你从边渡去,不过已经无优惠罗哦
cxsjim 发表于 2010-7-31 15:12

如果係羅湖應該點去 不過冇優惠都ok ga 好食就得ga la

楼主 发表于 2010-8-2 21:16:03 | 显示全部楼层 来自: 广东深圳

回复 18# ivan98013

小肥羊(梅龙路

地址:宝安区民治街道梅龙路世纪春城四期2#楼

电话:29481136       29481126

坐到“世紀春城”落往后行幾步就到。(睇圖)

我唔知你羅湖邊鬼渡出發,我當你去到“梅林检查站 ”,因為果渡近D(其實我都唔熟果渡)轉M222路可以到“ 世纪春城

其它坐車輛, M223路B656路M202路K302路390路都系直到

詳細請參考:http://jt.sz.bendibao.com/bus/zzcx.aspx?station1=%C3%B7%C1%D6%BC%EC%B2%E9%D5%BE&station2=%CA%C0%BC%CD%B4%BA%B3%C7&x=0&y=0

溫馨提示,如果要打的(最好日頭去),二十蚊可以到,唔好被人呃左,唔好坐藍牌車。因為關外多數系綠的,所以不建議晚上坐,我唔知拒會唔會車你去目的地架波:y-64: 。

小肥羊系羅湖都有得吃架。。唔一定要去果渡,上次系因為搞活動先去姐,唔熟就唔好跑感遠啦。其實其它地方都差不多啦。。

小肥羊(皇岗店)
  地址: 福田区福民路8号皇福裕苑4楼 88307905

小肥羊(振华路店)
  地址: 福田区燕南路11号家乐福1楼 83221148

詳細可參考
http://meishi.sz.bendibao.com/news/2010520/204636.htm

溫馨提示,國貿同東門果兩間装緊修哦。。。唔好話無講你知。。。

评分

楼主 发表于 2010-8-2 22:51:50 | 显示全部楼层 来自: 广东深圳
師兄有心  去過幾間小肥羊   可以開專題做對比啦
ruocen 发表于 2010-8-2 18:55

我第一次影姐,會有第二次,不過唔會去果邊。太遠啦,哈哈