发帖
手机端
扫码访问

誰是vshare"保羅"勁猜有獎遊戲!

关闭 [复制链接]
5663 |50

我愛DRY兄,請受小弟一拜!!
就算我只得安慰獎,請版主將我張卷頒俾DRY兄。
最幽默大獎非你莫屬。

最幽默大獎非你莫屬。 ...
finisher 发表于 2010-7-18 17:46

"我愛DRY兄"
咪啦,,我結咗婚啦,,
而且我鍾意呢款野多D

"我只得安慰獎"  
我睇好你啊,,點會呢!
爭幾票啫,你應該食出榜眼,叫糊狀元

"將我張卷頒俾DRY兄"
多謝晒,,心領啦,,
D 獎品係 vshare 會員投票對你的認同,,
就算你唔用,,都要好好保存,留為紀念

"幽默大獎非你莫屬"

我邊有幽默,,
我只不過唔記得食藥就回帖,,

所以咪比人誤會囉,,我都唔知幾正經

评分

最幽默大獎非你莫屬。 ...
finisher 发表于 2010-7-18 17:46

暫時係第三啫... 仲有時間追...
況且.. 仲有評審o既票數仲未計算在內... 絕對有機會架!!

暫時係第三啫... 仲有時間追...
況且.. 仲有評審o既票數仲未計算在內... 絕對有機會架!! ...
sverige 发表于 2010-7-18 22:58

我享受哂個過程架喇。
總之,「勝固欣然,敗亦抵死...唔係,係敗亦可喜」啦!

楼主 发表于 2010-7-28 06:51:03 | 显示全部楼层 来自: 香港
此帖得獎者名單將會隨正式賽果生效後公布!

世界盃雖然完左,保羅亦都一砲而紅。(會唔會有d師兄唔知保羅係邊個?)

向度簡單介紹一下啦。係德國奧柏 ...
ea_son 发表于 2010-7-14 03:11

e神版主, 最快估中嗰5個會獲得幾多積分呀?
我好想快d升級到可以進入"特別分享區" 呀 (我已經好努力架啦, 但最近去幾次都冇mug特別經歷可以出報告)

楼主 发表于 2010-7-28 17:32:17 | 显示全部楼层 来自: 香港
e神版主, 最快估中嗰5個會獲得幾多積分呀?
我好想快d升級到可以進入"特別分享區" 呀 (我已經好努力架啦,  ...
bonefire 发表于 2010-7-28 16:57

30分,不過要等賽果生效後才會給予的.

唔出帖未同其他師兄多d交流下囉!慢慢黎啦,急不在一時!

多謝e神版主, 我會盡力架啦!真係好期待可以睇到"皇延水立方第一届水疗文化節"喺特別分享區裡面既特別版.

楼主 发表于 2010-7-29 09:32:36 | 显示全部楼层 来自: 香港
多謝e神版主, 我會盡力架啦!真係好期待可以睇到"皇延水立方第一届水疗文化節"喺特別分享區裡面既特別版. ...
bonefire 发表于 2010-7-29 08:09

個帖都未出,咁快就期待!:y-82:

我都係估下咋(因為我都check唔到),
但我係其他post睇到又話set 30 (權限), 又話set50, 另外好多相都set咗權限.所以我估喺特別分享區裡面應該有d更震撼嘅分享.:y-17: