发帖
手机端
扫码访问

誰是vshare"保羅"勁猜有獎遊戲!

关闭 [复制链接]
5681 |50

世界盃雖然完左,保羅亦都一砲而紅。(會唔會有d師兄唔知保羅係邊個?)

向度簡單介紹一下啦。係德國奧柏侯遜(Oberhausen)海洋館養嘅一隻八爪魚,屬 Octopus vulgaris,2008年喺英格蘭出世。佢俾人用嚟估德國國家足球隊嘅比賽結果,而佢喺

2010年FIFA世界盃估波全中令佢喺全世界出晒名。

德國開波之前,工作人員會將嘢食擺落兩個透明箱入面,一個貼咗德國國旗,另一個貼德國對手嘅國旗。保羅攞嘢食先揀邊個箱,即係估嗰隊會贏。

大家對保羅個大名係未已經了解左呢!

咁就講下呢個帖既用意同遊戲既玩法喇,

每個會員可在此帖回覆自已覺得誰是今次徵文比賽既冠軍,

如果有師兄能夠估中今次vshare徵文比賽既冠軍,

會獲得積分獎勵外,(獎品見此帖第三層回覆),

此帖截止日期跟比賽投票帖日期相同。

(此帖歡迎未夠投票資格之會員參予)
楼主 发表于 2010-7-14 03:27:02 | 显示全部楼层 来自: 香港

有,我幫你按中式雙鐘。。。。。

認真d講,我讃助五張皇廷水立方既日式雙鐘按摩卷出黎啦。

名額得五名,如超過五名會員中獎,會而較先估中的為準,歡迎各會員參加!

都係o個句,所有今次比賽評審可以參予,但中左冇獎。

參賽者亦可以參加是次遊戲,但不可選擇自己之帖子。

大家想清楚d知道皇廷水立方既詳情,追下吉野大士(死肥佬) 啦,佢好多料未放出黎架!

有,我幫你按中式雙鐘。。。。。

認真d講,我讃助五張皇廷水立方既日式雙鐘按摩卷出黎啦。

名額得 ...
ea_son 发表于 2010-7-14 03:27

lidoon9

小那星, 又母鹅粉.......... t333.gif

估左先算 :  finisher

chlonline:em17:

lidoon9 23-1.gif

chlonline:em8:

我估 finisher

评分

i guess  chlonline Ching wor

i guess chlonline Ching wor