发帖
手机端
扫码访问

call 鐘

关闭 [复制链接]
7434 |63
通常技師每個月都有call鐘同點鐘quota, 做唔到的話要自己買鐘, 所以往往月尾啲技師就會四出刮客!!

水都係咪冇分call 鐘同點鐘?

水都係咪冇分call 鐘同點鐘?
LHB 发表于 2010-7-8 22:39

有分
不過call鐘無得排先
而佢地4個鐘可以有1個頭牌,做得call鐘好多時唔夠4個鐘都俾屈夠4個,做以不動牌無咩用
果度囡囡競爭大,你call佢人地就知你係佢既客,佢既姊妹就唔會郁你

有分
不過call鐘無得排先
而佢地4個鐘可以有1個頭牌,做得call鐘好多時唔夠4個鐘都俾屈夠4個,做以不動牌 ...
HAMGER 发表于 2010-7-8 22:45

4鐘頭牌我就知.....但係咪有call鐘 , 但冇quota?

大部份既場,做到call鐘佢地係會叫「不動牌」,即係js會係佢地既牌會係輪牌既隊繼續排隊,佢同你做完之後唔 ...
HAMGER 发表于 2010-7-8 22:33

嘩,你熟到咁,肯定成日幫囡囡做CALL鐘工多藝熟...:y-66:

我就咁耐只為一個人破例,正如你所講JS十個有八個都點得多就揸流灘...
所以可免則免。

4鐘頭牌我就知.....但係咪有call鐘 , 但冇quota?
LHB 发表于 2010-7-8 22:49

大堂既以前都有,不過依家改左好似唔駛
全身既仲有call quota

嘩,你熟到咁,肯定成日幫囡囡做CALL鐘工多藝熟...

我就咁耐只為一個人破例,正如你所講J ...
finisher 发表于 2010-7-8 23:21

我都係睇囡囡,水方call 鐘多有獎,我先同御用次次做call鐘~~~

我都係睇囡囡,水方call 鐘多有獎,我先同御用次次做call鐘~~~
HAMGER 发表于 2010-7-8 23:38

咁師兄係咪搞緊 design-in 呀

個塲規定js每月call 鐘數量, 唔夠會扣錢.

簡單講. call 鐘係 js 對你增加好感. 至於增加好感對你有無著數定係 js 似熟賣熟, 因人已異. 個人認為如果你對該 js 搭糖就 call. 可有可無就唔  call.