发帖
手机端
扫码访问

花園夜宴

4364 |17

用餐餐廳:花園夜宴

餐廳類型:綜合

詳細地址:福田區 東盛路東立花園1棟(輻照中心對面,公交站:松泉公寓)

用餐日期:20100619日零晨
   推薦菜式:多春魚

消費:中端(總菜價66元,3個人,5道菜,人均約22元
      总評分:3(滿分5分)
      味道:3(肉細,味道麻麻,食物質量非常質疑)
      衛生:3(大排檔風格)
      服務:1(真系想X拒既內臟
      環境:3(大排檔風格,電視仲睇得嚇
      價錢:3(自己睇。。啦,哈哈)

開始晒野.........................................

*雞脆骨(2.5元/串)

特點:麻麻地脆

小評:肉好似唔多新鮮。。唉,系感架啦,點可以同西貝村果D比。

:y-17:

*雞比同翼(5元/件,一共10元)

特點:

小評:里面本身有一只雞比,吃左咪無羅。。。D肉超HI。真系超唔新鮮。。。難吃

*生豪(18半打)

特點:算吃得嚇啦

小評:好細粒。。。。放昨入口果種,對有D人來講可能。。會爆粗。。。

:y-62:

*多春魚(2蚊/串)

特點:好多春

小評:兩蚊,過得去。。。不過就細條小小,不過都系感架啦,感多野系里樣吃得過。

:y-51:

價錢同食物就不想符,我覺得無下次。。。:y-52:

總評,因為系論壇見到,原来感近我屋企,所以就去試嚇,點知:y-105: 。。。所有優惠都享受唔到。

果時系因為可以打八折先去,其實一直去開金威,點知拒話只系炒菜先有,頂,我睇波肯定要吃燒烤啦。。。,緊住問八蚊果D餅,拒話人地落班無啦。。。有無搞錯,基本上上面果D優惠全部都無(我问拒D优惠没过期哦,拒话世界杯期间不享受:y-81: 我X你个X咩),果時我系兩點去果渡,睇果場超悶波(英格蘭VS阿尔及利亚)结果竟然打平。。。闷到。。。:y-47:

加上里渡D食物都系同其它烧烤一Q样,价钱又无咩优势。。。完全无野讲。。。

果晚里个场超级冷清,起少人(好似都知道場波結果)。。。睇到最后,由两个投影变一个,灯都关塞。不过场波没完都唔会关个投影,但D人已經走得七七八八(完全無氣氛)。(里間野最多開到四點幾,波完就收場)

可以講里間野太。。。。算吧啦。世界杯唔好去果渡睇波就系。:y-30:

我記得影左幾張環境圖,不過由于我張內存卡神神地,可以救返里D圖已經好好,圖就參考其它版主果D。。。。無言啊:y-85:

完,歡迎糾正。

评分

嘩 靚仔
你碟碟都"抄"雞脆骨
改反佢啦
寫完要QC架嘛

見到d相都唔開胃
服務1? 真係歷史新低:em23:

楼主 发表于 2010-6-26 17:43:46 | 显示全部楼层 来自: 广东深圳

我咪寫完。。。你就感快回。。。
   一分比多左啦。。。完全歧视我地里D窮人

我咪寫完。。。你就感快回。。。
   一分比多左啦。。。完全歧视我地里D窮人 ...
cxsjim 发表于 2010-6-26 17:43

做生意講口碑,一蚊一毫都係利潤
我支持大家杯葛尼個場

呢間睇黎唔系几得師兄歡心喎
d服務咁差?!唔通d服務員個曰輸到pk?
我都試過去d茶餐廳撞正個廚房同d侍應輸波
攪到叫唔香肉丁面只得1,2,3......冇錯系3粒微小肉丁:y-23:
跟餐瑰多士黑過包大人,凍奶茶無啦啦走左甜
呢餐重要三吹四請至出來,見水吧放左d食物出來
個侍應掛住睇波竟然叫阿叔自己去捧?????!!!!輸到惾左?:y-105:
好明顯班友返工都係為性趣:y-85:

评分

楼主 发表于 2010-6-27 13:57:34 | 显示全部楼层 来自: 广东深圳
呢間睇黎唔系几得師兄歡心喎
d服務咁差?!唔通d服務員個曰輸到pk?
我都試過去d茶餐廳撞正個廚房同d侍應輸波
...
atompower 发表于 2010-6-27 10:07

输波关我鬼事咩。。。勁唔爽啦。。咩優惠都無。。。D野仲唔系幾好吃。。加上場波又悶

真係...咁既服務態度真係唔掂...
d食物都好麻麻喎,
同版主們之前果d好唔同...

用餐餐廳:花園夜宴餐廳類型:綜合詳細地址:福田區 東盛路東立花園1棟(輻照中心對面,公交站:松泉公寓) ...
cxsjim 发表于 2010-6-26 16:58

師兄,
你興到想X(佢)既內臟,是否因為無優惠 or 服務員 service 水準呢?
如果純是無優惠的話,咁好似唔係好持平!
有無優惠純由老闆決定,,服務員無得出聲,,
一間店的服務指數高低,,應該由人為因數而作出評分.
Anyway thanks for your information.

d雞脆骨同雞翼賣相幾吸引 !! 整體黎講其實得唔得啊 ?

楼主 发表于 2010-6-28 18:44:36 | 显示全部楼层 来自: 广东深圳
師兄,
你興到想X(佢)既內臟,是否因為無優惠 or 服務員 service 水準呢?
如果純是無優惠的話,咁好似唔係好 ...
drydrydry 发表于 2010-6-28 00:41

D野。。。好唔新鮮羅。。服務員都系感架啦。本想以為有優惠變左無優惠梗有少少唔爽啦。加埋場球。。。唔X拒X邊個