发帖
手机端
扫码访问

唔好以為自己喺獵人, 其實往往只係獵物 (updated)

关闭 [复制链接]
7730 |67

自然界有好多捕獵者會將獵物拉番個竇度再慢慢上, 原來人好多時都同野獸一樣.......

五月中去水警, 喺大堂鬆腿之際, 俾個美容師係咁推銷我做佢哋啲items, 囡囡樣一般但身型幾靚, 事業線清析可見:y-80:, 就咁俾佢勾咗入房, 佢談吐大方, 大家談天說地唔覺唔覺就做完落鐘, 抄牌後走人, 之後短訊同QQ, 一個星期內再搵佢兩次都傾得好開心, 到月底公私兩忙QQ短訊毋覆亦毋去水警, 忙完後上星期放假再去水警, 預先call佢想做call鐘毋人接, 發短訊問喺唔喺公司又毋覆, 幾失望!:y-85:

喺大堂鬆腿等運到, 技師嚟到, 樣子清純, 有啲身材, 手勢一如其他新技師進取:y-18:, 大家吹水吹到眉飛色舞, 其間多口話有機會請佢食飯按摩, 佢竟然話好, 仲話佢落鐘就可以收工去食飯, 心冧今日都係見唔到美容師, 見一個人悶悶哋, 落鐘後大門等啦, 點知更衣之際收到技師短訊話姊妹有事嚟唔倒, 毋計, 原本都預咗有機會放飛機!:y-86:

埋單後, 突然收到美容師短訊話佢啱啱落班, 話剛才上鐘唔方便覆我, 問我喺邊, 如喺附近賞唔賞面一齊食飯, 我當然lur飯應:y-87:, 喺小肥羊門口見面, 佢即時笑住咁問我點解咁耐唔搵佢, "忙嘛", 她沒再追問便一手"橋"住我右手行, 喺大漁食飯每人飲咗兩杯紹興酒, 佢塊面好紅但紅得嚟幾靚:y-58:, 大家談天說地傾得好開心, 言談間發現妹妹係有番咁上下學識嘅人:y-52:, 食完飯都唔夠八點半, 當晚幾悶熱, 拖住手送佢番到屋企, 行到已經成身汗, 佢問我上唔上佢屋企坐吓洗個面, 佢一個人住 :y-68其實個心都有啲驚上佢屋企, 所以入屋後確認毋其他人第一時間上咗防盜鎖), 地方須然細但好整齊, 毋房的, 床放喺一角, 妹妹俾咗罐王老吉我之後就叫我坐一陣, 佢沖個涼先:y-6:, 喺妹妹沖涼之際, 短訊響起, 原來係剛才的鬆腿技師, 話剛才要幫姊妹搬家不好意思, 現在很累在水方按摩你來不?

寫到呢度先.....如果你係我你會點反應?:y-9:
楼主 发表于 2010-6-21 13:25:25 | 显示全部楼层 来自: 香港

唔好意思, 因個report太長, 小弟打中文超龜速又唔想再分第三節, 所以咁耐先出下集!

另已盡量唔寫得咁露骨, 請版主們決定使唔使或要加幾多權!

..........
呢個情況咁大個仔都未試過:y-23: , 個心呢個時候梗係唔想走:y-58: , 但又要冧定一陣點樣徹退:y-105: , 又想keep住鬆腿技師, 即時覆鬆腿技師話"跟朋友在酒吧渴酒, 還未知什麼時候走, 不太晚的話便過來找你", 再喺手機用平時個鈴聲set咗兩個鐘後alarm:y-6: , 鬆腿技師好快回覆.."咽",

毋幾耐妹妹沖完涼出嚟, OMG...著住件及膝T, 胸口有幾粒鈕毋扣:y-64: , 一邊用毛巾擦緊頭一邊話: "你也滿頭汗呢, 也沖沖吧!", 滿腦淫念之際嘅我仍然有啲界心 (怕沖完涼出嚟有兄弟坐係度等我):y-27: , 沖口而出"我想你幫我沖", 妹妹即時話"你想得美, 又不是小孩", 在我再三"痴纏"下, 最後佢無耐咁講咗句"色鬼":y-30: , 跟住就解甲推咗我一齊入廁所 (題外話, 唔知點解啲出租屋個廁所梗係喺廚房入面),..........完事時喺床上面已經過咗十點, 訓咗一陣個電話響, 攞起電話先記得係自己set個alarm:y-29: , "炸帝"聽電話話老死係K唔見咗錢包, 要我過去埋單, 嗰陣妹妹仲好似未訓醒咁, 但好似好深明大義咁話唔可以唔理朋友, 我好匆忙咁著番衫, 臨走喺門口妹妹攬住我講"小心點"........(其實就算唔係鬆腿技師都唔敢喺妹妹屋企過夜)

行番出大有利坐低飲杯嘢, 冧冧吓都係唔過去水方:y-6: , 一來真係有啲累(唉, 年紀大機器壞), 二來鬆腿技師剛才話幫姊妹搬家, 如果係真嘅話咪分分鐘啲姊妹都一齊喺水方, 係咁嘅話就唔使旨意有運行, 打的去企鵝超市 (我個主場), 但係開咗個頭點都要埋番尾, 去到企鵝超市, 發個短訊俾鬆腿妹妹, 話我飲得太多頭很痛不過來了, 佢好快就覆番我問我有冇事, 依家喺邊, 覆番佢話我喺企鵝超市, 斷故佢都唔會過泥, 點知佢話好擔心想過來看我, 毋計喇話已出口, 况且自己主场唔使好似妹妹屋企咁驚(其實係自己色心又起)

鬆腿妹妹真係好快到咗企鵝超市, 我第一時間同佢講話佢真係好人, 咁夜都肯嚟陪我, 佢毋答我又即問"你頭還痛嗎?" 梗係(話)痛喇, 鬆腿技師馬上喺我兩邊太陽穴係咁摔, 又摔得幾舒服, 我話好舒服但係唔想佢辛苦, 不如搵技師幫我哋按, 正喺我想叫服務員安排之際, 鬆腿妹妹話"我來安排好了"便打咗話電話, "%$^%&"唔知佢講乜:y-47: , 毋幾耐就有兩個按頭頸肩嘅技師嚟到(好彩兩個都毋幫我按過), 一個幾靚另一個一般, 一嚟到又用佢哋啲火星話係咁嗲:y-27: , 靚嗰幫我按, 全程佢哋三個都雞啄唔斷咁, 我仲以為自己喺星期日嘅皇后像廣場, 可能幫我按個技師掛住吹水, 經常用佢對流星鎚嚟揼我個頭, 搞到我按完個頭有啲暈 , 簽小費時兩個技師都自動俾張小費單我, 鬆腿妹妹同我講佢兩個都係我同鄉姊妹啊(同時隻手喺小LX附近游走), ok我識做  , 簽完之後我俾咗佢睇, 佢睇完笑笑口咁講多謝!

按完頭都係十二點過啲, 叫咗份公司治兩份食, 食完佢問我做乜嘢式, 仲同我講不如做日式喇, 仲陰陰咀笑話好C服架:y-59: , 咁好喇, 之後佢又即刻打咗個電話, "^&(^(*&#@", 毋幾耐服務員嚟話可以上房, 兩個同鬆腿妹妹差不多style嘅技師好快到咗(有一個仲係我嘗試tackle過嘅-叫小麗:y-28: ), 小麗幫我按, 另一個就用毛巾檔住鬆腿妹妹解甲, 鬆腿妹妹仲話"不準偷看", 又係一開始就"(@^$(&^$#)",  其間小麗嘅手法比之前更加誘惑 , 轉身時佢哋三個都發現小LX登行哂條腰:y-30: , 鬆腿妹妹仲笑住話"這麼晚了還是這樣精神", 我唯有講"因為你下午幫我做過保健嘛".......唔覺唔覺就夠鐘, 鬆腿妹妹毋等技師用毛巾檔住就坐咗起身著衫,WOW比我想像的好, 又係小費單自動俾我簽, 妹妹坐咗過嚟用流星鎚夾住我左手, 右手有意毋意之間放咗喺小LX上面:y-18: , 問我可唔可以簽多兩個鐘比小麗, ok, 即係又係叫我識做啦:y-47: , (當時兩點幾, 其實唔知鬆腿妹妹係咪有心益佢姊妹, 但我知如果唔簽係冇得即刻留喺房訓), 好, 就當今晚做咗個788嘅SPA喇! 臨走小麗仲陰陰咀話"看來你們不用叫醒喇,我叫服務員拿"一張"被子過來"! :y-17:

等服務員欏咗被過嚟(欏咗兩張),我就立即扣上防盜鍊,妹妹自己蓋好被就同我講"晚安" , 我毋理佢"捐"咗入佢被竇,佢用好柔和嘅聲音講: "你幹嘛呀.....很癢呀..........你這壞蛋......." :y-6: 唔知訓到幾點俾外面服務員講嘢嘈醒咗, 妹妹都醒咗, 但小LX未醒, 佢話見我咁好淫請佢按摩, 免費同我鬆腿喎, 小LX須然好累, 但佢用熱水整暖咗兩隻手再好溫柔咁同我"鬆腿", 好快小LX又醒番, 之後又.........(都係嗰啲), 十一點幾埋單走人, 坐超市車送佢番水圍, 佢話下次去佢公司記住call佢鐘, 佢介紹幾個靚女上k房同我一齊玩, 我話好, 88 (心冧咁玩俾你溶咗都似)!

事後回顧自己想做獵人, 但係都係俾淫念戰勝俾美容師夾咗番去佢個竇(我其實有同佢講話請佢去企鵝超市, 但佢話唔鐘意按摩), 須然唔係第一次有咁嘅經歷, 但係上得山多終遇虎, 隨時做番人哋嘅獵物, 以後都係咪際! 以為引咗獵物入自己個竇, 原來鬆腿妹妹比我更熟企鵝超市, 自己走咗入人哋個竇都唔知, 仲要同佢啲姊妹分享佢帶番嚟嘅獵物添, 須然唔算有損失, 但係如果遇著啲大啖嘅可以好傷, 睇怕自己都係道行未夠, 要同各版主版友學番三五七年先可以再出嚟行!

後來打聽番原來嗰日鬆腿妹妹唔係幫姊妹搬家, 而係有客請另一個鬆腿妹妹去水方而嗰個妹妹唔敢單拖去, 所以拉埋我呢個鬆腿妹妹去壯胆!

评分

1) 唔係問, 食左美容js先, 之後再搵藉口走人, 再去水方, 再食

2) 再唔係, 美容js已係係咀邊, 無可能走去搵第二個仲要第二個未必食得

咁緊係食左美容師先啦, 都擺到埋口了...

呵呵..師兄去水立方要俾錢埋單仲未必有机,一定係美容妹啦,酒店錢都慳埋

遲D先覆鬆腿女lor~~
食jor先講

有食唔食罪大惡極, 食咗美容再睇下有冇力先再揾鬆腿

當然是有食不食罪大惡極

師兄, 美容師都係想送俾你食!

睇怕個個都係叫食左美容先架喇...
有得食冇理由唔食嘛~
除非鬆腿果個係好掂架啫~
不過睇個post既title硬係覺得有d野:y-52: