发帖
手机端
扫码访问

big 水云天照(相唔怕一post 再 post,最緊要係最新嘛)

关闭 [复制链接]
5635 |47

環境都唔錯
技師手法,力度有待改善(比起我之前按過個 d):y-23:

只要你一拿起 spa 既牌,會有黑衫姐姐埋黎問你按咩
水池,濕蒸房細得可憐,水池有大電視可睇波,沖涼有大 約 4x4=16格
locker,沖涼 職員都好禮貌,要讚下

大招牌,四周都好靜下

大招牌,四周都好靜下

上這梯入更衣室

上這梯入更衣室

之前有人話只得電梯到三四樓,其實這梯都可去,火警時都唔駛跳樓

之前有人話只得電梯到三四樓,其實這梯都可去,火警時都唔駛跳樓

tv有香港有線,cctv5,廣東台播波,但有雪花

tv有香港有線,cctv5,廣東台播波,但有雪花

水龍頭設計差, 水會彈出

水龍頭設計差, 水會彈出

要比 $玩,所以唔見有人玩

要比 $玩,所以唔見有人玩

大家最關心既相,大家開心定失望???

大家最關心既相,大家開心定失望???

右手邊係百多個位,都幾迫下,全場大煙味,左面有大約四排兩人座位,但冷氣唔夠 ... ... ... ... ... ... ...

右手邊係百多個位,都幾迫下,全場大煙味,左面有大約四排兩人座位,但冷氣唔夠 ... ... ... ... ... ... ...

又是好多香港網都上唔到既電腦, vshare居然可以

又是好多香港網都上唔到既電腦, vshare居然可以

宵夜有=無,食少少話比自己聽無sit底

宵夜有=無,食少少話比自己聽無sit底

水吧,水果吧,雪糕任食, 飲品得一杯美中不足

水吧,水果吧,雪糕任食, 飲品得一杯美中不足

评分

楼主 发表于 2010-6-17 22:10:16 | 显示全部楼层 来自: 香港
根据须要选择"普通上存"(1张)或"批量上存"(多张)

我無這畫面:y-21:

只有

请输入图片地址

你介不介意printscreen俾各版主望下

根据须要选择"普通上存"(1张)或"批量上存"(多张)

我無這畫面

只有

请输入图片地址 ...
t12hk 发表于 2010-6-17 22:10

圖片地址,應該就是你存放相片的檔案位置,因為我的發言盒上的圖片上傳,只得網絡圖片,也是沒有批量上傳既按製

都可以試用下呢D網上上傳系統

圖片上傳系統

但唔知可保存幾耐架!

上傳唔到,可以EMAIL比我。。。我幫你加相!

現先幫你此帖轉移至吹水區,如非報告不應在主版發放!

技師相全部同一post既左手差腰

楼主 发表于 2010-6-17 23:30:12 | 显示全部楼层 来自: 香港
上傳唔到,可以EMAIL比我。。。我幫你加相!

現先幫你此帖轉移至吹水區,如非報告不應在主版發放! ...
ea_son 发表于 2010-6-17 22:32

eason超級版主, 吹水區先有 ''附件''
包膠區無架
所以貼唔到相

終於有相睇:y-11: