发帖
手机端
扫码访问

深圳之最

12736 |97

今日的金冠假日保健式,99%同小加一樣,下半part按兩蛋一棍直到完為止。

好犀利!師兄見識好廣。
你提到水上明珠最正氣,我冇異議,高清大玻璃,唔正氣都唔得。不過我有個經歷想 ...
chulo2009 发表于 2010-6-10 00:41

朱兄,在我按摩的經歷中,只有大細場,冇一間叫正氣場,因為幾正氣場都有一兩間房比較隱秘,幾正氣的女,都有軟弱需要有人安慰之時;順便弓起朱兄入私處。

今日的金冠假日保健式,99%同小加一樣,下半part按兩蛋一棍直到完為止。
ivan92 发表于 2010-6-10 10:22

如果金冠假日保健式都可以簽最高50, 咁就同當年小加100%一樣囉.

如果金冠假日保健式都可以簽最高50, 咁就同當年小加100%一樣囉.
lidoon9 发表于 2010-6-10 12:17

金冠可能公价100,小加我簽50,另俾50,50+50=100。

朱兄,在我按摩的經歷中,只有大細場,冇一間叫正氣場,因為幾正氣場都有一兩間房比較隱秘,幾正氣的女,都有軟弱需要有人安慰之時;..
ivan92 发表于 2010-6-10 10:31

越正氣嘅場, 技師抑壓身內慾火越大.  所以如果有死角位d房, 就可以搵相好自由發輝.

金冠可能公价100,小加我簽50,另俾50,50+50=100。
ivan92 发表于 2010-6-10 12:21

如果小加簽50,我就會做乖乖仔.

再另俾50, 就可以上山下海, 全線大搜查.

如果小加簽50,我就會做乖乖仔.

再另俾50, 就可以上山下海, 全線大搜查.  ...
lidoon9 发表于 2010-6-10 12:25

俾唔俾50,我就要睇JS質素。有時,免費都冇mood上山下海。

俾唔俾50,我就要睇JS質素。有時,免費都冇mood上山下海。
ivan92 发表于 2010-6-10 12:32

咁又系呀, 當年小加真系有好多豬扒 .

楼主 发表于 2010-6-10 12:39:36 | 显示全部楼层 来自: 香港
金冠是福田嘉洋城开支散业的,感觉技师一般,上次就是那中女有自知之明,upgrade我上保健袋里拿出一张50元 coupon。即是签一百减五十

如果有埋"最多靚女技師"同"最多恐龍技師"兩項
呢個表就完美喇