发帖
手机端
扫码访问

[沉船記] 這個可信嗎? 兄弟比D意見..

关闭 [复制链接]
13908 |110
唔知點解... D骨妹一開始認識係咪個個都話送手機呢? D骨妹明明有部已經很新的手機, 點解都要叫客人送手機呢? [兄弟們可以回答一下嗎?]

小弟也是深圳骨場的常客, 最近我在一個正骨場識到個洗腳妹, 小個子、樣子冷酷的..
都差唔多識左兩個月左右, 一星期搵佢1-2次左右..
最近幾次終於約到佢出黎, 第一次約佢出黎去唱k. 點知佢帶了4個姊妹來..
之後幾次都係等佢下班出黎食野.
平時佢都有主動發信息給我關心下我.
我地傾既都係閑話多.... 傾耐左,發覺大家也有共同的目標, 幾夾下!
見好多次都無機會講感情的事, 所以我決定用很老套的方法寫情書比佢!
前幾天約佢下班見面, 之前佢知我比野佢,但唔知係咩.. 最後食完野後比左封情書佢, 之後我就走了!
我等到晚上, 佢終於回sms給我.. "話很感動,但以為我見佢手機很攔,以為我送手機給她..."
寫情書這個老套對我黎講再一次成功!
但佢言語上好似想我送手機比佢.. 我應該繼續沉,還是上岸呢?

兄弟給我點意見吧~~!
手機是最快可變現金套現的禮物
常提你買手機 , 哈哈 , 祝君好運

哎...真系有心 何经常痛你提起钱呢?

手機是最快可變現金套現的禮物
常提你買手機 , 哈哈 , 祝君好運
yoshinoya 发表于 2010-5-31 05:30

至理明言,千祈唔好買最大路新款手機俾JS呀!:y-18:

咁你買左咩款?
包大人 发表于 2010-5-31 09:49

落機牙!
不過聽聞有人會買 i 風喎!:y-17:

咁你買左咩款?
包大人 发表于 2010-5-31 09:49

我都聽聞有人已經用緊?:em11:

不要問, 只管信
如果你是Wong Tai Sin, 她就會信你

有情飲水飽咩...冇錢就唔好沉啊

鐘意又付擔得起咪送, 千期唔好充大頭, 如果要借錢溝女就唔好

评分