发帖
手机端
扫码访问

世界杯其間小心小心!

关闭 [复制链接]
7515 |61

以下這段新聞對各位Ching可能有點參考價值:
(商台)2010年6月7日 星期一 13:02
【商台互動中國組】自「天上人間」等京城知名夜總會陸續被查封後,6月5日,南京警方出動大量人手一舉查處號稱南京「最安全」的名商寶麗金夜總會以及避風塘桑拿浴、南京紅立方娛樂有限公司等三家娛樂場所,11人被刑事拘留,18人受治安處罰。

「最安全」夜總會每晚進賬20萬

6月5日晚上9點半,南京各公安分局接省公安廳治安局通知進行掃黃行動,對三家南京知名娛樂場所進行查處。名商寶麗金夜總會被譽為南京「最安全」娛樂場所,當晚警方對整間酒店進行全面封鎖,有酒店客人因為下來買煙「逃過一劫」,他們表示該酒店已開業8年,名商酒店是高消費的地方,出入人士非富則貴。

小姐分為「公主」跟「佳麗」,單是陪待費就要兩三百,如果想帶走小姐要800元,過夜的話至少要1000元至1500元。客人介紹該夜總會有52間包廂,陪待小姐100多名,每間包廂都要消費4000元以上,名商酒店每晚就能入賬20萬元以上,客人表示7樓的溫泉會所服務更為誇張。

翌日,被查封的三家娛樂場所均表示內部裝修,暫停營業,不少酒店客人表示經過昨晚掃黃行動,酒店已變得冷清,酒店門口的車位也變得空空如也。

全國規模整頓 廣州不例外

近期警方對全國娛樂場所進行大規模整頓行動,廣州也不例外,按照相關規定廣州娛樂場所的營業時間不能超過淩晨2時。6月6日淩晨3點,廣州警方在長堤大馬路發現歌哥KTV逾時營業,帶走近600名消費者到就近派出所進行調查,截至昨日下午,600人中查出5人有涉毒行為。

師兄可否說一說你上年發生什麼事給大家聽一聽呀?:y-11:

師兄可否說一說你上年發生什麼事給大家聽一聽呀?
saga2005 发表于 2010-6-7 23:23

我都想知,有無link?

世界杯其間係唔係所有場都爆!

唔打緊,我去遠d唔係SZ玩!!

師兄可否說一說你上年發生什麼事給大家聽一聽呀?
saga2005 发表于 2010-6-7 23:23

其實我D記憶有D濛,如果有錯其他師兄請指正。

舊年年中水方俾人拉人封舖,當晚公安捉哂全部客同JS出黎逐一查問(有否衰黃衰毒),玩足幾粒鐘,水方俾人封左幾日。皇后大道直頭永不超生...

舊年年中水方俾人拉人封舖,當晚公安捉哂全部客同JS出黎逐一查問(有否衰黃衰毒),玩足幾粒鐘,水方俾人封左幾日皇后大道直頭永不超生...

皇后大道係咩來?大家的隱喻好難明

皇后大道係咩來?大家的隱喻好難明
t12hk 发表于 2010-6-8 07:17

無隱喻呀,皇后大道係骨場,可能師兄骨齡淺。..

世界杯期間連按正骨都唔得,有無作大呀!
唯有按腳睇波好了!最安全!

世界杯期間連按正骨都唔得,有無作大呀!
唯有按腳睇波好了!最安全!
drrchu 发表于 2010-6-8 12:49

正骨冇話唔得既~
真係淨正骨冇老鼠問題梗係唔會有乜事...
不過係比d公安查就幾麻煩喇~

正骨冇話唔得既~
真係淨正骨冇老鼠問題梗係唔會有乜事...
不過係比d公安查就幾麻煩喇~ ...
Chocobo 发表于 2010-6-8 13:36

公安會唔會叫大堂鬆腿既人拎起條毛巾:em18: