发帖
手机端
扫码访问

追正骨妹

关闭 [复制链接]
12862 |82
楼主 发表于 2010-5-30 11:57:46 | 显示全部楼层 来自: 香港
真是想不到這麼快便收到各位ching寶貴意見。謝謝!
重複看了好幾次,覺得你們的意見很有見地,直得本人參考。版主那句"沿着河邊走, 那有不濕鞋" 很有意思。
想問有沒有ching追過正骨妹?我想不會沒有吧!可否讓我和大家分享這寶貴的經驗呢!
謝謝各位ching!

先調整吓你自己嘅心態先再冧追唔追啦, 你問得呢句就證明你會介意, 喺咁嘅話就算俾你追到你都會經常猜測佢過去做過乜, 咁又何必呢!

每個人的經歷都唔同,遇到的技師都唔同,有些真是以錢行先,有些以情行先,最重要是你覺得是否適合你.

本人有一相熟骨妹幫本人已按了有一年了,覺得她人品好,想追求她。各位ching有試追骨妹經驗請指教。怎可知 ...
drrchu 发表于 2010-5-29 23:19

想追就去追,有無同人機機,唔代表你唔可以追佢喎,
不過你既追既意思係同佢過人世既話,就唔同咁話!

吳好制呀Ching,文化,思想不同;我有個老死剛剛同骨女離婚,人財兩失,成日痛苦呻吟!
好Q煩呀!

吳好制呀Ching,文化,思想不同;我有個老死剛剛同骨女離婚,人財兩失,成日痛苦呻吟!
好Q煩呀! ...
Courier 发表于 2010-5-30 17:03

煩事總有例外既,我亦親自經歷過藕斷絲連,郤斷難斷,難捨難離既一刻!

咁都有唔濕身的.你都識她一年了,連版主金句都過唔到,
往後考驗重難頂,無必要自尋煩惱,除非你準備不計較代價啦.

Don't think so much...just take action la...

追佢地為咩先?
為左攪野就唔洗理佢地同其他人攪咩啦
為左拍下散拖就唔好咁自私阻人搵食
為左結婚就考慮清楚佢地既背景隨時花過地圖

评分

我個人覺得兩情相悅係最好既,
根本其它局外人很難去解釋或俾意見
更加無須向任何人交代,始終開心與否都係兩個人自已既事!