发帖
手机端
扫码访问

恭喜drydrydry榮升見習版主!

关闭 [复制链接]
6998 |58

:em17: 由5月20日起提升dry兄為飲食區見習版主!:em17:

http://www.vshare.cc/thread-371070-1-1.html
掌聲鼓勵, 希望我也有一日能夠入圍:y-30:

评分

楼主 发表于 2010-5-19 13:14:52 | 显示全部楼层 来自: 香港

公喜晒喎!
咁3 dry無理由唔請我地去食番餐,賀一賀佢!:em17:

评分

恭喜恭喜, 幾時請食飯先 XDDDDD

评分

楼主 发表于 2010-5-19 18:54:27 | 显示全部楼层 来自: 香港
恭喜恭喜, 幾時請食飯先 XDDDDD
jli 发表于 2010-5-19 18:49

應該每日請一次食飯的!:y-59:

首先小弟啊dry,,
肅立,,再180度鞠躬向各位講 4fc7efbb838dcd721ab50dcf0a4da1cc.gif

回想我加入vshare呢大家庭年多啦,,
由第一篇狐狸老虎到最近書生遊記8,,都係寫得十零篇報告,,
真係不值一晒啊,,幸好得到各位支持,,鼓勵,,認同,,小弟才夠胆寫下去,,
所以你地嘅支持真係最大的原動力,,
希望各位亦同時支持所有的會員,, 0907160347518e49967cbd68a7.gif
因為我地都係 vshare 一份子.

小弟才疏學淺,,文筆粗鄙,,真係難登大雅之堂,, baiduhiqpx (21).gif
反觀呢度D師兄,,藏龍伏虎,,寫報告出神入化,,,,,
報告寫到好似學校招生廣告,,但其實暗藏玄機,,精彩無比嘅有啦,
又或者,,,
寫報告寫到將"擬人法"發揮到神級境界,,
第一身,,第三身描述縱橫交錯,,強過王家衛D分鏡嘅又有啦,,
小弟真係佩服到唔識講,,,,:em17:

小弟只識第三身單數動詞加S,,凍飲加兩蚊,,
再唔係,,至多識"大波走肥兩Q加一百":em6: ,

小弟真係後悔唔比心機讀書,, yct (103).gif
咁我的報告咪可以好好多囉,,
不過我細個讀書時都有志願架,,,,
由於我係啊媽生嘅,,我好專敬女性架,,
為咗表達呢份敬意,,我自小就立志做一個醫生,,
仲要指定係婦科,, 001.gif

奈何香港教育不公平,,
要合格先得,,咁我......唉 yct (208).gif

但我心中團火並無熄滅,,
所以當我去揼骨時,,咪同D技師練習身體檢查,,,,
希望透過實踐,,自我增值,,達成志願囉,,

奈何我始終係一個自修加見習嘅新手,,無經驗,,
咁過程中梗有D "瘀" 野,, 008.jpg 726226152005.gif
咁我寫出來,向大家求教,,
但各師兄成日話我鬼馬,,攪笑,, yct (191).gif
其實各位有無 feel 到字裡行間,,,,,,
絲絲滲出啊 dry 做婦科醫生嗰份決心呢,,,:em22:
又或者體會到我呢個,,,
"活在老虎陰影下失落小港男",,,,, 862126212005.gif
人性的另一面,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,咪"鹹濕"囉 861512212005.gif

好啦,,,噴咗咁多口水,,,
你地就算唔訓著,,部電腦都差唔多 hang 機啦,,
長話短說,,我一定唔放棄婦科醫生呢個志願,,
一有機會,,我一定將我的檢查報告向各位匯報嘅,,
同時亦請各位多多支持食版,,,
因為大佬食飽咗,,細佬先有力做野嘛,,,

最後衷心講句 62F606F27757727C924263CE16A8CD4C.jpg

评分

恭喜drydrydry兄榮升見習版主!

要放鞭炮了...

评分