发帖
手机端
扫码访问

小朋友試食簡報(4)福田海濱廣場 高跟7號音樂烤吧

10092 |38
http://www.sofood.cc/restaurant_sr.php?shopid=1070

小朋友試食高跟7號音樂烤吧的報告
小朋友遲左d去到:em23:  所以有幾味係無試過

以下分數為試食中個人分數平均分
味道:79.2分★★★
乾淨:80分★★★★
地方:90分★★★★
方便:78分★★★
服務:80分★★★★
抵食:78.6分★★★
評語:價錢ok 份量ok 食物好味 係鹹d:y-40:
適合一個人去:如果你去識女仔既話我唸都適合卦
味精指數:應該有d

相片借一下女版的

蒜蓉元貝(半打)-30元 85分★★★★ (賣相:4.0分,味道:4.7分,抵食:4.0分) 幾辣下 但好好味 幾多蒜蓉

登录/注册后可看大图

剁椒生蠔(半打)-24元 無食

登录/注册后可看大图

錫紙包福魚-18元 82分★★★★ (賣相:3.8分,味道:4.0分,抵食:4.5分) 連我都覺好味:em8:  不太腥

登录/注册后可看大图

高跟羊排-68元 75分★★★ (賣相:3.7分,味道:4.0分,抵食:3.5分) 幾鹹下 幾脆 但好熱氣 老板話面頭果d唔係孜然粉

登录/注册后可看大图

錫紙包香芋-8元 77分★★★ (賣相:3.8分,味道:3.8分,抵食:4.0分) 幾硬 但都好味 唔係好粉:em17:  

登录/注册后可看大图

潮式濕炒牛河-13元 81分★★★★ (賣相:3.8分,味道:4.0分,抵食:4.3分) 大家都話好油 呢個唔係濕炒 係乾炒 味道可以

登录/注册后可看大图

潮式煲粥-18元 無食

登录/注册后可看大图

串燒雞翅6只-30元 82分★★★★ (賣相:4.0分,味道:4.8分,抵食:3.5分) 有芝麻 味好正:y-87:  剛剛好 但都鹹 幾油

登录/注册后可看大图

雞脆骨6支-12元 80分★★★★ (賣相:3.8分,味道:4.2分,抵食:4.0分) 軟骨 好味 有d辣 好爽

登录/注册后可看大图

羊肉串6支-12元 68分★★★ (賣相:3.7分,味道:2.5分,抵食:4.0分) 好酥:em16:  扣好多分

登录/注册后可看大图

高跟茄子-6元 65分★★★ (賣相:2.9分,味道:3.8分,抵食:3.0分) 都不太差 有肉碎 味幾好

登录/注册后可看大图

潮式香炸蝦圓-22元 無比分

登录/注册后可看大图

絲瓜烙餅-18元 無比分

登录/注册后可看大图

蠔仔烙餅-22元 無比分

登录/注册后可看大图

3L Anchor 力加生啤-38元 82分★★★★ (賣相:4.0分,味道:3.8分,抵食:4.5分) Anchor力加beer 很濃味 幾好飲

登录/注册后可看大图

人均消費:47元 好抵:em20:

後記:無去食糖水 上次有d朋友誤會左 去唔去食糖水同果晚食d野係無關係既:em8:

小朋友穩食日誌(1)羅湖金光華哈大師
小朋友穩食日誌(2)羅湖萬象城美食廣場珍香小鐵板
小朋友穩食日誌(3)羅湖金光華馬拉爸爸
小朋友穩食日誌(4)羅湖東門中威飲食廣場九龍灣茶餐廳
小朋友穩食日誌(5)羅湖人民南路正斗茶餐廳
小朋友穩食日誌(6)羅湖金光華哈大師之二
小朋友穩食日誌(7)羅湖東門步行街鴻展廣場芭蕉泰國餐廳
小朋友試食簡報(1)福田三大炮川味特色食府
小朋友實況報導(1)羅湖檸檬街港記廚房
小朋友試食簡報(2)羅湖寶安南路 滕王閣食府
小朋友穩食日誌(8)福田振華路 迪富賓館西餐廳
小朋友試食簡報(3)福田金地名津 關內日本料理

评分

楼主 发表于 2010-4-22 20:12:12 | 显示全部楼层 来自: 香港
後面果3種  你都有試嘎   掂解比唔到分哈?
趕快就忘記啦?咁你都要再返去試過wor  講笑

希望下次報 ...
ruocen 发表于 2010-4-22 09:58

係果陣時後加 無比分嘛

適合一個人去:如果你去識女仔既話我唸都適合卦

你咁講即係好多單身女仕去啦 onion (42)[1].gif

楼主 发表于 2010-4-23 02:54:18 | 显示全部楼层 来自: 香港
你咁講即係好多單身女仕去啦
sambat 发表于 2010-4-22 23:22

batman 係時候除低個面具..... 去識女仔喇

睇樣又真係幾正,同朋友食夜消都係一個唔錯既選擇

batman 係時候除低個面具..... 去識女仔喇
小朋友仔 发表于 2010-4-23 02:54

你咁講真係要揾日試下

個羊排辣唔辣架?

我成曰一個人食燒烤:y-18:

楼主 发表于 2010-4-26 00:17:36 | 显示全部楼层 来自: 香港
睇樣又真係幾正,同朋友食夜消都係一個唔錯既選擇
SmallD 发表于 2010-4-23 14:42

你呢個講法都係一個唔錯既選擇

楼主 发表于 2010-4-26 00:18:26 | 显示全部楼层 来自: 香港
你咁講真係要揾日試下
sambat 发表于 2010-4-23 16:43

識到女仔就返黎出個報告識到女仔