发帖
手机端
扫码访问

水謷香薰

关闭 [复制链接]
6640 |53
聽說做香薰成日碰到老鼠,但去個好多次都未遇過,請教各位師兄遇到有鼠的機會多唔多

我知本版的版主達百份之80以上
我就差少少 , 達百份之60以上
都是隨緣 , 但從點技師機可以有少少啟示

點 D 唔好太靚的
點 D 個樣淫淫的
點 D 個胸大的 , 最好有 deep deep 的 心口事業線
點 D 多 call 鐘的

以上 4 點均齊 , 冇鼠就你找我 !!

评分

楼主 发表于 2010-4-20 02:17:01 | 显示全部楼层 来自: 香港
回复 2# 師弟

謝謝師弟,今晚先從水警失敗回來所以先發問,下次要再去試試,但要怎知道誰是最多鐘呢

回复  師弟

謝謝師弟,今晚先從水警失敗回來所以先發問,下次要再去試試,但要怎知道誰是最多鐘呢 ...
kin.traveller 发表于 2010-4-20 02:17

太靚的未必咁易有
其實看當天上多少個鐘是可以看到的 , 自己留意吧

點 ...
師弟 发表于 2010-4-20 02:07

我凈係照鏡時見到個淫樣,其它吾識睇,求賜教!

系水景不如直接搵spa師做風情啦
實有老鼠

點 ...

系?我就成日失败.....阿吉野...eason果几条友系摧城拔寨要几多就ko几多.....不过没捻住有野噶时候就下下有 ....

騒婆娘见亲我都没feel ... 两家妇女见亲我就发骚

點 D 唔好太靚的   -- 靚都唔緊要, ps出來的, 真人可能得3成點 D 個樣淫淫的   -- 亦唔一定, 真人未必淫淫架!!點 D 個胸大的 , 最好有 deep deep 的 心口事業線 -- 睇張相o既姿勢會好d, 烏低身趺落黎的多數有運行點 D 多 call 鐘的 -- 同意

點 ...

我都覺得唔係太靚果D
多數成功率較高

有時的野好講骨運,我試過水do按泰式都可以機機,當然樣就一般,但都有事業心,之不過附送小量車軚姐:y-33: