发帖
手机端
扫码访问

水都美容及雪域

关闭 [复制链接]
15107 |106

美容 C 我真係有 D 想試, 可能我個樣唔係有米格, 冇乜 SPA 囡 "了" 我, 但美容 C 次次都同我傾, 有一個對腎功能有幫助既 Plan 好似幾吸引, 話對性有幫助, $160 / 60 mins......

我有朋友試過美容腎功能Plan,60mins簽50,話個美容C黑晒臉

雪域未試過無喎..

美容, 要入房前講到好明, 講好晒條件...
sverige 发表于 2010-4-20 00:51

sverige版主大哥你的骨運真好呀…請問你一般給多少機場稅呀…通常佢地都會開天殺價…我覺得俾2張毛主席已經係極限了…好多時都要即場俾cash的…你也是嗎?

回复  ben6688

係咩? 我以為雪域好多老鼠添, 但係 spa 好似係明鼠喎, 有 d 係大堂都講到明 ...
LHB 发表于 2010-4-20 00:12

spa 係明鼠的…但機場稅最低都要200…但據說有d客俾到500至1000都有…但我相信如果俾200的話…個spa妺一定玩得冇咁放同錫身…這個服務同小費高低係成正比的:y-105:

sverige版主大哥你的骨運真好呀…請問你一般給多少機場稅呀…通常佢地都會開天殺價…我覺得俾2張毛主席 ...
ben6688 发表于 2010-4-20 03:31

1張, 1張半, 2張都有o既..
2張封頂啦! 唔一定cash, 簽單好了..

俾cash, 又屈多你幾十, 叫你"隨意"簽番幾十好睇d... 傻o既..
所以cash都唔好俾足.. 好熟的js除外

美容 C 我真係有 D 想試, 可能我個樣唔係有米格, 冇乜 SPA 囡 "了" 我, 但美容 C 次次都同我傾, 有一個對腎 ...
S-Machine 发表于 2010-4-20 00:56

你講o個個plan d美容c成日都講到好似有野玩咁,但千祈唔好唸多左,其實只係比較針對腎部既項目,即係幫你按下腰附近既位置....:y-82:

係大堂走來走去粉紅衫果d, 聽佢地講都有推油及什麼熱石,

小弟見有一兩個都唔錯, 想問佢地係咪都係大部分都 ...
LHB 发表于 2010-4-19 16:39

水都美容有野玩既機率小於50%,同埋要睇你做美容既咩野項目!

雪域及藏方機率大於50%,但大部份js小費200起標~睇你牙力及相頭了...似我呢d咁樣衰又肥既,200有時都會唔理我!:y-40:

水都美容有野玩既機率小於50%,同埋要睇你做美容既咩野項目!

雪域及藏方機率大於50%,但大部份js ...
ea_son 发表于 2010-4-20 13:52

如果講樣先可以升空...
相信小弟一定無乜可能做到,
每次JS見到我不其然都估我只得18歲起,封頂22歲,
跟住就係一輪咀傾計按摩到落鐘...
10次都無1次會引導我升空:y-86:

如果講樣先可以升空...
相信小弟一定無乜可能做到,
每次JS見到我不其然都估我只得18歲起,封頂22歲,
跟 ...
shake201 发表于 2010-4-20 16:25

小弟都係!十個Js九個都問我係咪剛讀完書!樣細個機會其實係咪低D?

小弟都係!十個Js九個都問我係咪剛讀完書!樣細個機會其實係咪低D? ...
ariesml 发表于 2010-4-20 16:35

睇口才 + 毛主席 多d...