发帖
手机端
扫码访问

SC 食縱 (1) - 名大於實既品村

8926 |41
楼主 发表于 2010-4-19 22:06:17 | 显示全部楼层 来自: 香港

i tried that before too ~~
the food comes much better and the most important .... thats hot and can feel it was cooked right away !
( maybe less less busy than 品村 )

先發photo and rating, 後補個別評論
消費: RMB 160    ( coz 原本坐鐵板燒檯  cost $ 188 )
用餐日期 17/4 ...
schk 发表于 2010-4-19 15:41

多謝 schk ching 多相報告,,:em17:
唔......小弟直言...品村真係唔係好得,,不過相對大漁,,
佢仲好少少啦,,,,少少咋,,,,
我由品村試業 88 RMB 食到 138 RMB 為止,,,
真係越食越失望,,,,
失望者除咗食物水準下降外...
最令小弟氣結的就是服務態度......
漏單,,,,三催四請,,,,呢樣話無,,,,個樣又話限量...
唉,,,,算把啦,,,
我做乜比咗錢仲要攪到好叫佢施捨咁呢....:em16:
Anyway thanks for your great report

如果連品村都五掂,深圳仲有邊間可以呀!
無爭有為 发表于 2010-4-19 21:46

舞鶴!!都 OK 架
無爭兄有無試過啊

楼主 发表于 2010-4-20 10:21:22 | 显示全部楼层 来自: 新加坡
多謝 schk ching 多相報告,,
唔......小弟直言...品村真係唔係好得,,不過相對大漁,,
佢仲好少少啦, ...
drydrydry 发表于 2010-4-20 02:11

Dry 兄, 可能今次品村實在太SHIT.... 顯得大漁比較好....
D野食凍實在罪該萬死 !!!!
生意好攪到D友仔個鼻"her" 咁大

好多間類似的店開頭都ok,但就每況愈不,越做越差,都唔知點解?
谷村庫浪同大漁暫時重可以,遲D就唔知!個人覺得大漁好食D,不個谷村庫浪就腳D

舞鶴!!都 OK 架
無爭兄有無試過啊
drydrydry 发表于 2010-4-20 02:25

無學係邊樹呀,有何過人之處值得dry兄推薦呢?

一間野做得大左...係難d keep水準

無學係邊樹呀,有何過人之處值得dry兄推薦呢?
無爭有為 发表于 2010-4-20 20:47

無學係邊樹呀
係 COCO park ,,

"何過人之處值得推薦"
小弟食過,,,幾得囉,,刺身,,Tempura,,sukiyaki,,做得幾好咁囉
唔係任食架,,自己散點,,,
價錢幾貴架,,,( 純dry 伯自己標準覺得貴,,唔代表其他人)

回复 18# drydrydry
多謝dry兄報料,不過無任食未必滿足到我!

睇完唔會去啦