发帖
手机端
扫码访问

水立方/水都/水景比較

关闭 [复制链接]
9922 |81
:y-41:
最好就係水刀囡囡穿著水方制服起水方上班, 然後用水警價錢牌收費就 Perfect 喇!!

楼主 发表于 2010-4-13 16:44:27 | 显示全部楼层 来自: 香港
我只係去過水都, 各方面感覺唔錯,
係衰太多人乜都要等, 可能加左價少人去對我仲好:y-17:

楼主 发表于 2010-4-13 16:46:05 | 显示全部楼层 来自: 香港
最好就係水刀囡囡穿著水方制服起水方上班, 然後用水警價錢牌收費就 Perfect 喇!! ...
S-Machine 发表于 2010-4-13 16:43

用返女女說話回你 "你想得美":y-52:

以下是個人的觀感: (水方 VS 水刀)

大細 - 水方勝
裝修 - 水刀勝,
食物 - 水刀險勝, 但水方基本飲品任飲
服務員 - 平手
價錢 - 平手
鬆腿JS 手法 - 平均計水刀勝
中泰式JS手法 - 平均計水方勝
鬆腿及中泰式JS 樣貌 - 平均計水刀勝, 恐龍指數較低
鬆腿JS既制服 - 水方勝
房間質數 - 水方勝, 比較乾淨, 空間比較大
等房指數 - 水方勝, 水刀經常等房等天光.. 等雙人影院就更誇張
周邊娛樂設備 - 水刀勝, 近水圍, 比較多野玩
交通 - 水方勝, 近福田口岸, 等候時間兩間差唔多, 而水刀並無羅湖接送

(水警呢..? SORRY, 除價錢外,  各方面都包尾.. )

sverige 发表于 2010-4-13 16:29

登录/注册后可看大图
[/url]

我同sverige有少少不同

大細 - 只計大堂,水刀勝,只計按摩房,水方勝
裝修 - 水方勝,

除以上兩點,其他我睇法同sverige兄大致一樣
食物 - 水刀險勝, 但水方基本飲品任飲
服務員 - 平手
價錢 - 平手
鬆腿JS 手法 - 平均計水刀勝
中泰式JS手法 - 平均計水方勝
鬆腿及中泰式JS 樣貌 - 平均計水刀勝, 恐龍指數較低
鬆腿JS既制服 - 水方勝
房間質數 - 水方勝, 比較乾淨, 空間比較大
等房指數 - 水方勝, 水刀經常等房等天光.. 等雙人影院就更誇張
周邊娛樂設備 - 水刀勝, 近水圍, 比較多野玩
交通 - 水方勝, 近福田口岸, 等候時間兩間差唔多, 而水刀並無羅湖接送

(水警呢..? SORRY, 除價錢外,  各方面都包尾.. )

评分

我同sverige有少少不同

大細 - 只計大堂,水刀勝,只計按摩房,水方勝
...
小李老x 发表于 2010-4-13 16:48

打錯左... 你啱...
其實我想打裝修水方勝的,
按摩房.. 我下面有講到空間較大喇.... 所以我同你觀點係完全一樣 :y-80:

再改番先..

而且好方便!
SmallD 发表于 2010-4-13 16:36

登录/注册后可看大图
[/url]

點方便先?:em11:

打錯左... 你啱...
其實我想打裝修水方勝的,
按摩房.. 我下面有講到空間較大喇.... 所以我同你觀 ...
sverige 发表于 2010-4-13 16:53

登录/注册后可看大图
[/url]

對女o既taste似啫,估唔到對場o既觀感都咁似

對女o既taste似啫,估唔到對場o既觀感都咁似
小李老x 发表于 2010-4-13 16:54

可能我個樣都同你似喎!!!!!!!!!!!

吹水區黎架, 你叫 SmallD 兄點講好呢? 哈哈!!