发帖
手机端
扫码访问

水都 - 加價後, 亦可能係最後一次去

关闭 [复制链接]
8042 |76

早幾日上水都過夜, 由於已經知道加左價, 所以大堂只做採耳同按頭, 鬆腳已經無做, 亦見少左人, 所以再按左個泰式就走.
我張會員卡, 得番百幾, 埋單時我直頭唔增值, 餘數俾cash, 點知個服務員連我張會員卡都收埋唔俾返我, 我心唸唔通張卡無錢就無得拎返, 佢地係唔係應該同我講聲呢, 交帶一句都好呀.....唉, 如果我下次再買, 即係要開過張新卡???

最後我步出門口時, 再同自己講左一句, 唔會再黎, 因為加價要擺去, 再講佢地呢d拜金主意真係不知所謂

MO兄,由於帖子並非骨評,同你移去吹水區!
smallD
看來三水都要少些去了...看看之後如何再算

楼主 发表于 2010-4-13 11:38:18 | 显示全部楼层 来自: 香港
THANK YOU smallD兄, 我成日POST錯地方, HAHA

楼主 发表于 2010-4-13 11:43:48 | 显示全部楼层 来自: 香港
我覺得一個豪華骨場, 除左硬件之外, 囡囡/服務員質素同態度缺一不可(包括小費唔多時都無黑面), 當然價錢都唔可以太低
好似水景咁, 真係唔會再去, 全程自助, 唉
仲記得水圍第一間似樣既大場 (當時), "世外"場地ok, 不過服務就9流
水都之前都ok, 不過加價後理論想服務應該相應提高 (一廂情願咁唸)
可能係係時候要返去皇室, 佢地由始至終服務都keep到

我覺得一個豪華骨場, 除左硬件之外, 囡囡/服務員質素同態度缺一不可(包括小費唔多時都無黑面), 當然價錢都 ...
mo_mo_mo 发表于 2010-4-13 11:43

登录/注册后可看大图
[/url]

皇室平均o既服務水平始終都有一定水準
起碼唔會激氣先

楼主 发表于 2010-4-13 12:19:05 | 显示全部楼层 来自: 香港
仲有囡囡質素都平均好多

皇室平均o既服務水平始終都有一定水準
起碼唔會激氣先
小李老x 发表于 2010-4-13 12:04

皇室去過咁多次,
真係未試過激氣地離開...

係管理得比較好o既場,
有家教,
經理, 部長, 服務員都有一定酌情權, 識變通, 自己搞唔掂會主動搵人幫手!!

楼主 发表于 2010-4-13 13:47:29 | 显示全部楼层 来自: 香港
回复 7# sverige

無錯, 皇室聽講係大陸老闆請左幾個香港人幫佢地管理
如果我有錯, 望有ching修正

皇室去過咁多次,
真係未試過激氣地離開...

係管理得比較好o既場,
有家教,
經理, 部長, 服務員都有 ...
sverige 发表于 2010-4-13 13:44

登录/注册后可看大图
[/url]

有樣野我真係覺得皇室比其他大場好,佢無論係邊個位都一定有服務員係到,唔會搵唔到人,偶爾撞到啲七o既都會有其他人幫到你,加上佢盞服務燈鬼死咁光,一定有人睇到,好快咁快過來

有樣野我真係覺得皇室比其他大場好,佢無論係邊個位都一定有服務員係到,唔會搵唔到人,偶爾撞到啲七o既都會 ...
小李老x 发表于 2010-4-13 13:53

上次去遇著個新服務員, 唔知頭唔知路都識問人丫..
其他場, 聽你講完之後, 就走左去唔理你架喇, 叫你自己搵其他人~!! 咁.. 已經差好遠了