发帖
手机端
扫码访问

呢排有冇新的水都spa 妹?

关闭 [复制链接]
13182 |105

係呀,所以冇引。以為頭鐘收卄蚊好巴閉。

師兄誤會了,吾係話佢靠老婆,只是話佢老婆以前係技師者。
師兄對佢吾錯噃,但有啲技師吾敢得罪佢,只是 ...
williamchow 发表于 2010-4-8 00:48

職務所在,糾紛少不免,我係聽聞過佢既故事覺得佢未係算太差,
當然佢讚揚我係好男人亦係加分重點之一,雖然小弟唔認識佢,
不過佢曾經係水療師群讚揚小弟,可能小弟從未在水都內有任何越軌行為吧!:y-17:

職務所在,糾紛少不免,我係聽聞過佢既故事覺得佢未係算太差,
當然佢讚揚我係好男人亦係加分重點之 ...
shake201 发表于 2010-4-8 00:55

哈哈,正人君子,值得表揚。

係呀,佢老公都係水刀人,仲有個仔。
williamchow 发表于 2010-4-8 00:52

chow兄實在太厲害,連水都spa女經理同男總小事都清楚,
我倆應否停止討論,再下去好似離左題少少!

chow兄實在太厲害,連水都spa女經理同男總小事都清楚,
我倆應否停止討論,再下去好似離左題少少! ...
shake201 发表于 2010-4-8 01:04

版主吾指責吾扣分係幸運,好彩。
其實真的講多咗。
再謝過ching.

版主吾指責吾扣分係幸運,好彩。
其實真的講多咗。
再謝過ching.
williamchow 发表于 2010-4-8 01:08

扣分都講多句,同chow兄吹水非常高興,
因為所講內容未流言,亦無誤導其他ching,
雖則離題萬分,但有幸在此跟chow兄談天說地實屬榮幸,
如真的太離題,小弟願讓版主們扣100分(最多出返5個萬字report,各加返我20分就好)

扣分都講多句,同chow兄吹水非常高興,
因為所講內容未流言,亦無誤導其他ching,
雖則離題萬分,但有 ...
shake201 发表于 2010-4-8 01:18

我驚冇咁多分扣喎,扣完冇資格再上vshare了。
今晚真暢快,夜啲睇曼聯呀。sayonana.

我驚冇咁多分扣喎,扣完冇資格再上vshare了。
今晚真暢快,夜啲睇曼聯呀。sayonana. ...
williamchow 发表于 2010-4-8 01:25

正骨場內的事, 也不太離題吧...   (係吹水區到吹無問題)

哈哈, 見到幾位水刀前輩細說水刀既事, 真係厲害; 而且得知做 SPA 原來係要被男人偷窺, 所以已完完全全打消玩 SPA 既念頭囉!

有時上得 VSHARE 多, 去到水刀, 成日都覺得身邊總有幾個平時傾開既 CHING 坐起附近, 但大家又唔會見面, 都幾得意; 不過從相熟囡囡得知, 有 VSHARE CHING 已分享此討論區比囡囡們囉, 哎...... 所以大家分享小費時請慎重喇!

评分

哈哈, 見到幾位水刀前輩細說水刀既事, 真係厲害; 而且得知做 SPA 原來係要被男人偷窺, 所以已完完全全打消 ...
S-Machine 发表于 2010-4-8 11:58

呢啲係咪就係傳說中嘅two five son呢?