发帖
手机端
扫码访问

呢排有冇新的水都spa 妹?

关闭 [复制链接]
13235 |105
好耐之前試過一次&(, 唔知而家仲有無做, 服務技倆超得, 但part2床尾麻麻得個快字, 仲搞到有d痛, 小費四舊...

服務技倆點樣超得呀? 可唔可以形容一下, 因 Locker 仔都有推介過佢! 但我見相既容貌就好似一般般, 或者新果批相會影得靚d啦!!

哈哈, 見到幾位水刀前輩細說水刀既事, 真係厲害; 而且得知做 SPA 原來係要被男人偷窺, 所以已完完全全打消 ...
S-Machine 发表于 2010-4-8 11:58

呢啲係咪就係傳說中嘅two five son呢?
relieveme 发表于 2010-4-8 13:11

所以有時吹水都要就住就住...
呢個世界咩人都有,呢區我認為比較外面和諧得多先經常上黎取經!

好耐之前試過一次&(, 唔知而家仲有無做, 服務技倆超得, 但part2床尾麻麻得個快字, 仲搞到有d痛, 小費四舊.. ...
精x大師 发表于 2010-4-8 16:10

lily part II都要就住就住,好似有點奇怪???

shake201 兄, 你都要起呢度取經?! 起呢度你都真係稱得上做"水刀皇"喇!!

哈哈, 見到幾位水刀前輩細說水刀既事, 真係厲害; 而且得知做 SPA 原來係要被男人偷窺, 所以已完完全全打消 ...
S-Machine 发表于 2010-4-8 11:58

加滕兄,其實水都SPA有以下規定指引JS,執行與否就見JS同個更既經理同主任,
主要都係保障返JS安全及客人保障:
1.客人必須於客內穿著一次性短褲(包括浸浴期間)
2.JS不得於客內死角位逗留超過15mins(即客外望唔到位置)及唔可以逗留係洗水間超過5mins
3.水都嚴禁JS同客人於SPA ROOM入面發生性行為(包括做情侶SPA既男女)

比較重要就係以上幾項,其它無關痛癢不登也罷,
另外巡房係30mins一次,尋d再講一句,執行與否見仁見智,
JS同客人場內開D實際係有試過俾人發現及抄埋,
仲有亦有JS做情侶SPA而係房外做左右門神等情侶係入面浸浴一樣收到合理小費,
與及有雙男一齊做情侶SPA,所以除左係貴少少,做SPA都可以放心得到應有服務,
以前水立方或現在水景SPA係水都就比較難做到,做到都係吹水為多或者真係客人好把炮同有米。

评分

加滕兄,其實水都SPA有以下規定指引JS,執行與否就見JS同個更既經理同主任,
主要都係保障返JS安全及客人 ...
shake201 发表于 2010-4-8 17:20

ching果然係三水spa字典!!

直情係"神"級啦!! 不過好奇想問下 shake201 兄點解近期可以四處交遊, 唔駛留守水刀既?

ching果然係三水spa字典!!
sverige 发表于 8/4/2010 17:57

直情係"神"級啦!! 不過好奇想問下 shake201 兄點解近期可以四處交遊, 唔駛留守水刀既?

...
S-Machine 发表于 2010-4-8 18:03

小弟已係一隻折翼飛鳥...
無骨場可以回收...
以往點滴由它去吧,我只想到大丈夫2入面既梁家輝...:y-26:
希望各ching唔好吝嗇出多d文俾小弟做CD Rom...:y-63:

小弟已係一隻折翼飛鳥...
無骨場可以回收...
以往點滴由它去吧,我只想到大丈夫2入面既梁家輝...
...
shake201 发表于 2010-4-8 18:27

珍惜眼前人啊!

不用做cd-rom, 耐唔時出黎分享骨場逸事亦可!