发帖
手机端
扫码访问

呢排有冇新的水都spa 妹?

关闭 [复制链接]
13134 |105
但小弟相熟JS上次幫小弟做啤酒SPA($6XX),照幫小弟推前列線時,就真的心慌慌的不停看著門口,說會做$818以下的會有主任巡房。反而平時做性福佢就好少理有無人巡房。

楼主 发表于 2010-4-7 22:50:29 | 显示全部楼层 来自: 香港
excithing ching

评分

做成千蚊嘅水療、加成千蚊嘅小費的水療房是不同的(繁忙時段另計),是比較入一啲的房,那些房從外面是看不通整間房的。
有權巡查的人應有三個(兩女一男),頂多加多一個(但他們告訴我是他們最多行過,不會看貴價房裏情況)。
如果我做緊$818以上的項目見有人在外面偷睇,我一定由四樓嘈到負一樓。
Ching嗰次係吾係比較細的水療房加上有怪聲傳出,他們怕再有水療師被強呀?

滴蠟~!

哈... 因為有其他JS 同我介紹過SPA最貴果個項目係必須要幹點轟烈的大事呢~!..
但 ...
MrL07 发表于 2010-4-7 22:21

佢哋個個都係咁誇張地吹,吾係點哄你上房。好在師兄你冇俾佢棍。

回复 43# williamchow

個次我就係大房,即有正方形浴缸,
對面都係大房,而個次我係房按左八個鐘(撩js出去,由佢上班
到落班),而大約三點叫js出去拎生果,js返房時叫我睇對面間房,
個經理走左後半粒鐘我先叫佢去睇對面做咩項目發現係$818,
而當時仲未出夢幻領域,亦肯定無嚴打,
個間房係spa部右轉落樓梯右邊第二間,呢間房我曾經見過著白衫不明物體由門口入,
再由牆壁走(所以之後無人都唔入去),我都唔清楚入面做左咩,不過偷睇就係事實!

我冇被偷窺既習慣喎...... D 經理做耐左會唔會變左心理唔平衡架?!

登录/注册后可看大图

但小弟相熟JS上次幫小弟做啤酒SPA($6XX),照幫小弟推前列線時,就真的心慌慌的不停看著門口,說 ...
finisher 发表于 2010-4-7 22:47

師兄,啤酒spa係普通項目,根本冇前列服務,佢梗係驚俾人巡房時見到啦。
您個技師對你吾錯喁,恭喜師兄。

佢哋個個都係咁誇張地吹,吾係點哄你上房。好在師兄你冇俾佢棍。
williamchow 发表于 2010-4-7 23:04

唔係....

同我講果個唔係 SPA js 來 :y-51:

我冇被偷窺既習慣喎...... D 經理做耐左會唔會變左心理唔平衡架?!
S-Machine 发表于 2010-4-7 23:58

講開偷窺~! 唔知你地有冇試過係水景做 69 蚊鬆腿,個磨沙玻璃係有洞的, 聽講係故意的~! :y-79:

回复  williamchow

個次我就係大房,即有正方形浴缸,
對面都係大房,而個次我係房按左八個鐘(撩js出去, ...
shake201 发表于 2010-4-7 23:48

偷睇嗰個係女人?
以前有個做得好出位,會吾會想捕佢呀?因做親$818以上項目啲技師係吾理門口的。
現在我反而擔心你見到的物體,嗰間應是B2房?!