发帖
手机端
扫码访问

呢排有冇新的水都spa 妹?

关闭 [复制链接]
13141 |105

其實做$818以上項目的水療是不巡房的。咁做到啲物野就睇其它因素了。嚴在罰錢同炒魷,仲要俾人笑同唱通全行。

其實做$818以上項目的水療是不巡房的。咁做到啲物野就睇其它因素了。嚴在罰錢同炒魷,仲要俾人笑同唱通全 ...
williamchow 发表于 2010-4-7 21:47

下???? 竟然係咁分...

呀, 其實想confirm 下由SPA師負責最貴同最平的項目分別幾幾多?

家姐都做左近半年,
而家得33個js???
我聽聞好似係35個???
最近批新spa相推出左未???
有機會williamchow  ...
shake201 发表于 2010-4-7 20:50

Ching,你講的家姐係邊位家姐,幾多號呢?
更衣那裡的相仲未換,舊嘢。吾係有新spa師上場就換相。

楼主 发表于 2010-4-7 22:12:26 | 显示全部楼层 来自: 香港
i only tried (! , #) la , not good

下???? 竟然係咁分...

呀, 其實想confirm 下由SPA師負責最貴同最平的項目分別幾幾多? ...
MrL07 发表于 2010-4-7 21:55

吾係好明ching想知啲物嘢?
Spa由$399起至約$3000的。來來去去是磨沙,用啤酒、朱古力、精油、雞蛋、羽毛、滴蠟、紅酒、金沙等;當然,推前列在不同項目是有不同的手法,但不肯定技師有冇咁神心跟足了。

其實做$818以上項目的水療是不巡房的。咁做到啲物野就睇其它因素了。嚴在罰錢同炒魷,仲要俾人笑同唱通全 ...
williamchow 发表于 2010-4-7 21:47

但係我見過不下一次有經理係門外觀察超過
1分鐘以上,而且係非嚴打時期,仲要起勢
咁望入房內,不過唔確定做咩項目,js話係性福!

吾係好明ching想知啲物嘢?
Spa由$399起至約$3000的。來來去去是磨沙,用啤酒、朱古力、精油、雞蛋、羽毛 ...
williamchow 发表于 2010-4-7 22:13

滴蠟~! :y-40:

哈... 因為有其他JS 同我介紹過SPA最貴果個項目係必須要幹點轟烈的大事呢~!.. :y-6:
但佢個人又好似好鐘意吹水我都唔知佢講真定假... 哈哈..

Ching,你講的家姐係邊位家姐,幾多號呢?
更衣那裡的相仲未換,舊嘢。吾係有新spa師上場就換相。 ...
williamchow 发表于 2010-4-7 21:58

我都知唔係有新機師上場就換相,
不過小道消息已知全水療師約一星期前影好藝術照,
透露少少今次係非工衣照,
估計不日上架!
家姐係我會錯意,以為有呀妹必有家姐,williamchow ching forget it!

楼主 发表于 2010-4-7 22:44:51 | 显示全部楼层 来自: 香港
#) also a new comer, she told me

楼主 发表于 2010-4-7 22:45:32 | 显示全部楼层 来自: 香港
said she she come from FY sauna