发帖
手机端
扫码访问

呢排有冇新的水都spa 妹?

关闭 [复制链接]
13135 |105

師兄咁講因住比CD鬧鬼你呀!(純粹搞笑)
無爭有為 发表于 2010-4-6 20:57

傻啦 , 又點會呢 !!
言論是有自由嘛 , 最近都感受到此版冇咁多怨氣 , 氣氛唔錯

回复 8# S-Machine

上次我都係做388....諗住冇做過就試下啦
都冇諗過要做其他野...只係想訓....因為當時已經2日冇訓
冇咩特別野...只係個spa妹一定會係咁"了"你玩888以上
係摸住你細佬咁"了"你喎
好似話小費簽幾多都得...又會關燈....又話之後你想點都得喎
最後咩都係咩都冇做....小費比左168....不過見佢d小費多數都係500....
有一個仲比888....唔知做過咩黎

咁開心?! 咁最終有冇升空到呀?

都冇諗過要做其他野......係摸住你細佬咁"了"你喎
cpchoi 发表于 7/4/2010 05:15

回复  S-Machine

都冇諗過要做其他野...只係想訓....因為當時已 ...
cpchoi 发表于 2010-4-7 05:15

係正常喎,在大堂吾啋佢冇問題,一望佢,立即過黎狂sell,先攪你上房,又話做咩項目冇所謂,入到房,肉柱在佢手上,又sell性福類項目,到簽小費時,又有意無意俾你睇以前啲客簽幾多,等你吾好意思俾得小。麻木。

係呀! 故事前半段完全一模一樣發生起我身上......
不過我無跟佢上房, 因知道我細佬會聽女人講話多過大腦話......

係正常喎,在大堂吾啋佢冇問題,一望佢,立即過黎狂sell,先攪你上房,又話做咩項目冇所謂,入到房,肉柱在佢手上,又sell性福類項目,到簽小費時,又有意無意俾你睇以前啲客簽幾多,等你吾好意思俾得小。麻木。
williamchow 发表于 7/4/2010 13:39

係呀! 故事前半段完全一模一樣發生起我身上......
不過我無跟佢上房, 因知道我細佬會聽女人講話多過大腦話. ...
S-Machine 发表于 2010-4-7 14:40

咁你細佬都好正常。

咁開心?! 咁最終有冇升空到呀?
S-Machine 发表于 2010-4-7 12:14

最近多左蒲水都,發挖到係果到玩的一D攻略呢   

有一二個改變化妝及髮型後搶眼咗,好索,高度中等,但係舊人黎。
始終覺得水刀水療師比較多完化,靚嘅有, ...
williamchow 发表于 2010-4-5 18:34

唔係喎,最近我真係見其中一個新來SPA師, 我就覺得好鬼掂

係我好果 TYPE, 好彩我把持得著:y-17:

最近多左蒲水都,發挖到係果到玩的一D攻略呢
MrL07 发表于 2010-4-7 19:28

有無d攻略可以分享下,大家交流交流???

唔係喎,最近我真係見其中一個新來SPA師, 我就覺得好鬼掂
係我好果 TYPE, 好彩我把持得著 ...
MrL07 发表于 2010-4-7 19:31

係過左農曆年後,事實上係多左一批新黎水療師,
有幾個聽閒係唔錯,不過我係新年後只去過一次,
仲要專登搵左足球吧坐,一個都發現唔到!