发帖
手机端
扫码访问

水都VIP

关闭 [复制链接]
5160 |45

梗會有啲分別的,人多時排房按摩都優先啦,同時兩個客叫服務員都係VIP優先啦,有啲貴價水果普通客見到都冇得食,仲有好多。

梗會有啲分別的,人多時排房按摩都優先啦,同時兩個客叫服務員都係VIP優先啦,有啲貴價水果普通客見到都冇 ...
williamchow 发表于 2010-4-26 15:41

都合理, 俾多小小錢, 升級做vip, 係有理由既

都合理, 俾多小小錢, 升級做vip, 係有理由既
mo_mo_mo 发表于 2010-4-26 15:49

話多吾多,放低最少三皮做VIP,又有coupon俾返你,又可曰曰去淨冲凉食生果飲嘢、睇戲嘆冷氣,用嘅話都幾爽嫁。

5000 / 10000都唔係VIP, 係水都做大少真係唔係講笑

話多吾多,放低最少三皮做VIP,又有coupon俾返你,又可曰曰去淨冲凉食生果飲嘢、睇戲嘆冷氣,用嘅話都幾爽 ...
williamchow 发表于 2010-4-26 15:57

我就唔信你入去淨食生果飲野喇!! :y-50:

鬆腿係指定項目:y-30:

做VIP(當然都係指幾萬果D啦!)真係身份顯赫, 試過有鬆腿囡囡真係起百寶袋中藏有貓紙, 內裹寫哂所有幾萬元VIP既名

做VIP(當然都係指幾萬果D啦!)真係身份顯赫, 試過有鬆腿囡囡真係起百寶袋中藏有貓紙, 內裹寫哂所有幾萬元VIP ...
S-Machine 发表于 2010-4-26 16:55

講真, 我相信只有大陸豪客或者真係好有錢既香港人 (門口成日有豪華房車 +中港牌)果班至會買得起
我呢d星斗市民邊有資格:y-23:

做VIP(當然都係指幾萬果D啦!)真係身份顯赫, 試過有鬆腿囡囡真係起百寶袋中藏有貓紙, 內裹寫哂所有幾萬元VIP ...
S-Machine 发表于 2010-4-26 16:55

咁都要寫...., 呢類資料應該入晒腦!!!

係囉! 真係要打 Pet Pet!! 被睇中包起真係唔駛做, 仲可以做番客人點番個經理做野!!
我都想有咁既一日......

咁都要寫...., 呢類資料應該入晒腦!!!
sverige 发表于 26/4/2010 17:25