发帖
手机端
扫码访问

水都.笑

关闭 [复制链接]
8673 |87

大家唔好咁笨啦,其實水都松脚同其它場完全冇分別,只是寫手利害搞到大家信有嘢,,其實间间都是一樣,不要浪費時间,相信什么報告,是假的是公司請的寫手做廣告,,我是一個內行人

本来可以放你一馬,
但你又吹自己系行内人
如果你真系行内人,
連水刀松腿与其它场不同之处都搞不清楚,
就更加要重重扣分.......
by hk6856

评分

係咪真嫁!!???
咁多位出來多解釋下

Sorry Sir !!!
我就完全唔同意啦 !!!
水刀鬆腿真的會上癮 !!! 我就好彩可以戒了 !!!

多謝行內人發表
我只是渺少的網友 , 按摩比正常人多少少
咁你可否解釋水都鬆腿為什麼比任何場到位呢 ??
我都有去不同的場 , 大部份都不到位 , 咁你的言論可否列出三間場比水都更到位呢 ??
如你能列出及有人認同 , 我就信你

大家唔好咁笨啦,其實水都松脚同其它場完全冇分別,只是寫手利害搞到大家信有嘢,,其實间间都是一樣,不要浪費 ...
markleeabcd 发表于 2010-3-28 01:29

呢位內行人,請你認真睇多D呢度vshare嘅報告和了解vshare。呢度對報告的真實度好嚴緊。唔單止管理嚴,會員質素亦高,對懷有不良目的來出帖的人會作出嚴厲處理。

如果你話水都鬆腿平平無奇冇所謂,因為各人觀點可以不同,但你話呢度咁多報告係寫手寫,就侮辱左呢度好多會員,包括版主和資深會員。

我朱佬好少出水都報告,但並非去得少。我對內行人你的睇法不能苟同。水都個場好唔好見人見智,但其鬆腿手法,喺深圳大場當中確係最出位嘅(起碼都係頭三位),如果有人話間間都係一樣,就真係講緊外行話。

係啦係啦,我地都係寫手,咁你唔好過黎同我爭囡囡

Too many Ching here gave us frankly reports, you said they are AD!!!:y-79:

大家唔好咁笨啦,其實水都松脚同其它場完全冇分別,只是寫手利害搞到大家信有嘢,,其實间间都是一樣,不要浪費 ...
markleeabcd 发表于 2010-3-28 01:29

有望師兄能夠出多點其他場所既報告給各會員分享了!

咁我真係好想見識下乜野叫做 "內行人" 了....唔知係做姓行喇?

我地俾咁多回帖, 真係認真俾面佢.

我自問寫報告全部係親身經歷, 只想將感受與人分享同交流.
當年水X開張無耐, 我第一次去就領教過鬆腿服務, 當時雖無下文但已經驚訝按得好到位,好爽, 留下深刻印象. 自此間唔中再去水X有時間都會鬆腿, 當然要視乎遇上邊位JS啦.