发帖
手机端
扫码访问

現在身在水都 - 2010-MAR-24, 23:14

关闭 [复制链接]
12563 |108

見有咁多號碼,我胆粗粗咁品評吓:
888 - 水刀開業到佢離開的典堂級人物,永遠鐘數第一名,月入平均二萬多,離開了大半年,現巳嫁為港婦,住在水圉。
883 - 圓面小妹妹一個,對工作好奇,曾花兩個鐘教他松腿,在引導下亦初步熟練,但后來有沒有自求上進,便不清楚;可能要各ching再教導。
866 - 以前紅牌,算好樣的一個技師,身型平均,約163cm高,技術到位,不越位。
880 - 只是順眼,冇特別。
846 - 娟姐,到位至越位,看情況和她的心情,皮膚不白,小肥,小心她有要求。
822 - 曾是紅牌,方面白淨,眼大,不高,最近染了金髮,有媚態,應該己有相好男友。
821 - 廣西妹,方面,膚黑,未脫土味,位到而不越。
760 - 瘦,算順眼,冇特別,到位。
736 - 舊的劉小姐巳結識一港人,間中穿梭中港兩地,祝福她。新的未按過,不評。

评分

888 - 水刀開業到佢離開的典堂級人物,永遠鐘數第一名,月入平均二萬多 ...
williamchow 发表于 2010-3-25 19:08

師兄都好厲害!

師兄都好厲害!
relieveme 发表于 2010-3-25 19:58

只希望拋磚引玉,大家分享。

888 - 水刀開業到佢離開的典堂級人物,永遠鐘數第一名,月入平均二萬多 ...
williamchow 发表于 2010-3-25 19:08

原來係呢篇,都真係佩服ching你,
可惜水都鬆腿我做唔到點鐘

原來係呢篇,都真係佩服ching你,
可惜水都鬆腿我做唔到點鐘
shake201 发表于 2010-3-25 20:05

其實我都吾明真的有這麼神通廣大的能人嗎?仲厲害過美國情報網絡,要ching你咁難做。

888 - 傳奇號碼,由佢走左之後都未有人可以接手此no,傳聞有人重金買no.都唔得

其他現役既真係唔敢開no講
而樓主師兄講果幾個,都應該係有人介紹過,不過有人係名不符實~~

已走又懷念佢既
796 --- 佢唔適合呢行,祝佢搵返佢想行既路 (跳舞)
802 --- 太多師兄既要求「過火」,令佢對呢一行同水刀生左厭,希望佢轉去其他地方會回歸平淡
886 --- 聽講玩夠啦會回歸,睇下佢返黎會唔會更有驚喜~~~
899 --- 呢個我真係有少少掛著......

评分

i had some no for u , 846,736,822,888 ,,try hope u can get suprise
stormbold 发表于 2010-3-25 01:26

師兄
888 已走,亦無人可以接呢個金漆招牌
736 已換人
另外2位依舊係果個~~~可以一試既

其實我都吾明真的有這麼神通廣大的能人嗎?仲厲害過美國情報網絡,要ching你咁難做。 ...
williamchow 发表于 2010-3-25 20:09

唉,一言難盡...
反正佢家人同朋友都係業界在職人任,
而且小弟以前留長髮呢個記號太易認,
再加上剪左頭髮後,佢將相俾班朋友過目過...
換轉係CHING你,你敢唔敢隨便偷跳?
水方埋單前報俾佢做SPA,
朝早食早餐時都講得出我用港紙幾多錢埋單同埋手牌號碼...:y-82:

唉,一言難盡...
反正佢家人同朋友都係業界在職人任,
而且小弟以前留長髮呢個記號太易認,
再加上剪左頭 ...
shake201 发表于 2010-3-25 22:49

利害過香港既"艾屎A屎"