发帖
手机端
扫码访问

水都鬆腿打底

关闭 [复制链接]
8557 |66
睇完我都去想去三水鬆下腿...可惜...再無機會...

楼主 发表于 2010-3-22 22:39:35 | 显示全部楼层 来自: 香港

彎身雙手按大比係落鐘前最後一動作我就同意,印象中未試過有女女唔做呢個動作就走左.....有時有d按腳既女女都會做,但一開始就做呢個動作似乎唔係個個做,特別係水都,好多女女一黎到就將你隻左比放係佢大比上開始鬆,所以每次我都會一開始將細佬放係左面,方便女女.......

楼主 发表于 2010-3-22 22:44:38 | 显示全部楼层 来自: 香港
shake201 发表于 2010-3-22 18:43

點解咁慘?比老虎知道?其實我都驚有日老虎係網上睇到原來水do鬆腿有野玩...咁就大檸樂

me too, 我支都係"愛國者", 識得自動追蹤對"手"...

另外我有兩種手法好鍾意, 好到位, 但又唔會掂到小弟弟:

(1) JC雙手從兩個褲管伸入去按小腹有毛位置(即小弟弟上下左右方但又掂唔到小弟弟), 撩下你毛毛....

(2) JC用手攝到你推到PATPAT位置(即係半邊PATPAT坐住JS隻手), 然後逐隻手指慢慢輪住掃o向C眼位置, 再慢慢掃上袋袋度, 再加少少指力掃你兩粒蛋蛋...

上述動作重複做幾次, 真係少d定力都走火, 有無c兄試過?

回复 34# 精x大師

真係未試過
個技師重要重複幾次
可唔可以pm號碼畀我試試

me too, 我支都係"愛國者", 識得自動追蹤對"手"...

另外我有兩種手法好鍾意, 好到位, 但又唔會掂到小弟弟 ...
精x大師 发表于 2010-3-22 23:15
第一樣就有試過,第二樣真係未試過,ching真係好彩

理論上頭10-15min都可以彈鐘... 哈哈!!

哈哈!你攪錯哂啦,我從來唔彈鐘的.
我問係........彈佢?如果頭十五分鐘任彈就好囉!:y-28:

哈哈!你攪錯哂啦,我從來唔彈鐘的.
我問係........彈佢?如果頭十五分鐘任彈就好囉! ...
四川BB 发表于 2010-3-23 01:00

你試完話我知... :y-38:

shake201 发表于 2010-3-22 18:43

唔係ar馬, 你隻老虎嘅線眼真係闊得咁交關?

彎身雙手按大比係落鐘前最後一動作我就同意,印象中未試過有女女唔做呢個動作就走左.....有時有d按腳既女女 ...
fooluu 发表于 2010-3-22 22:39

係咪一定按左邊先ga, 細佬向左擺先就ok?