发帖
手机端
扫码访问

皇室JS話最怕香港師奶客

关闭 [复制链接]
13561 |99
上星期五得閒,骨引又起,決定北上按個靚骨先,早前見有c hing話過左關後好迷惘唔知去边間,我就一出門口已好迷網,因我住旺角,一出門口就要決定去火車站,定去太子坐大巴..坐大巴就去皇室,坐火車就去水方或水do....最後決定去皇室,因我醒起有張国內嘅榮x餅券(check過春風路有分點)...:)
下午3點入到更衣室,發覺終於都裝修完Lar..泳池都有開tim..不過係限時.....
沖涼後即上3樓,並同服務員講即上房,按泰式...但佢係0甘介紹什麼推油項目,我話唔使啦...
js入房後先好好笑容打過招呼,咦...又幾好樣喎...不過我好疲倦,最緊要按得...其他嘢唔諗0甘多..
js手勢好,又夠力,又健談,.同佢都幾投契....言談間佢話大部份js都最怕香港師奶客..個個都唔想做..
佢話好多都要求多多但tips小,有喲堅持唔簽而自備$10或$20港紙..有啲甚至唔簽又唔比...
我話唔係個個係0甘ge,個別情况姐...點知佢好激動話係好多好多呀...有次個C9唔肯簽而自傋$10港紙比佢,佢唔要亦唔使佢簽..結果比個客投訴佢態度差,仲罸左$200蚊tim....
90分鈡好快就過去,問我加唔加鈡..唔加lar..下星期再來找你啦..抄低電話,簽低$50走入...:)
順帶一問.........我張榮X餅券顯示其中一間分店地址係春風路金色都会大厦首層...金色都同唔同金色都....因我揾唔到..THX各位...

评分

怕什麼?家下老馮呀? 小費係自願性質架嘛

c9小費少就話少,  男人手多多就話咸濕, 不如唔好做!!

评分

Most of those C9 are nasty but I believe some would pay reasonable tips!

唔只皇室 , 大部份場的 JS , 都好怕 HKC9
大部份都簽 minimum tips , 因已是定局 , 所以才有怕 C9 的局面

怕什麼?家下老馮呀? 小費係自願性質架嘛

c9小費少就話少,  男人手多多就話咸濕, 不如唔好做!! ...
sverige 发表于 2010-3-8 19:15

讲得太好了 简直系金石良言啊 sv 哈哈

乜你成曰手多多咩?
包大人 发表于 2010-3-8 19:49

我唔手多架, 只係口多啫 :y-53:

我唔手多架, 只係口多啫
sverige 发表于 2010-3-8 21:56

係喎,你口才咁好,用口交到唔少朋友!:y-18:

係喎,你口才咁好,用口交到唔少朋友!
SmallD 发表于 2010-3-8 22:08

咪   交   到   v   區   班友   囉   ,   老   友    !!

你地班友原來咁樣架!e........
真核凸。
fatfat03 发表于 2010-3-8 22:21

肥c兄, 你...... 有份架喎!!!!!!!!
走唔甩架!!