发帖
手机端
扫码访问

深圳羅湖區 明利港式時尚荼餐廳

5848 |35

转载分享

個名超長

位置: 皇室假期左手邊,一條巷仔入面 華神火鍋對面

登录/注册后可看大图

登录/注册后可看大图

[size=150%]未入間野前已經見到佢地既海鮮池

登录/注册后可看大图

登录/注册后可看大图

[size=150%]當中包括我最鐘意既帶子,大蜆!

過左海鮮檔而未入門口前,又有兩個水牌介紹下野食

登录/注册后可看大图

登录/注册后可看大图

[size=150%]見到唔係太貴,又為我做一百分,甘當然入去啦

其實間野唔係好靚,但環境唔差,電視又多,絕對岩睇波!

登录/注册后可看大图

登录/注册后可看大图

登录/注册后可看大图

登录/注册后可看大图

人頭都唔少,而且見到好多都唔係食常餐,特餐牙甘,係散叫架,而且睇到餐牌,又真係幾多野食,所以決定叫野食!

登录/注册后可看大图

登录/注册后可看大图

登录/注册后可看大图

[size=150%]一分鐘先生就叫個馬來咖哩基圍蝦配意粉,我就叫常餐:手打豬肉餅配菠菜麵, 加日式餃子

咖哩餐包埋湯, 今次叫左個例湯:西洋菜湯

登录/注册后可看大图

登录/注册后可看大图

[size=150%]根據一分鐘先生既評價: 係............. 一般

咖哩到咯!

登录/注册后可看大图

登录/注册后可看大图

登录/注册后可看大图

登录/注册后可看大图

登录/注册后可看大图

[size=150%]經過我同一分鐘先生既食評,評價係: 唔錯! 有水準!

而我叫既常餐 就................. 餃子係ok既!

登录/注册后可看大图

登录/注册后可看大图

登录/注册后可看大图

[size=150%]你見過菠菜麵唔係綠色未? 豬肉餅味道一般!

登录/注册后可看大图

總結

間野有好多野食,初步評價係唔太差(咖哩),我會比多一次機會去試下火鍋同海鮮,之後再會報
而我叫既常餐 就................. 餃子係ok既!

评分

樓主
你係咪1X9 果邊既人?呢遍野我見過既!

this open  over 10 year  the boss   also HK people    food 100% ok :y-30::y-6:

樓主
你係咪1X9 果邊既人?呢遍野我見過既!
巧兒 发表于 2010-2-2 12:34

是否 李冰冰呀 ?? 我的骨友呀 !!

已問過原本的發表人 , 唔知情 亦 非常介意 , 版主 , 怎樣好 ??
未問過人就轉過來 , 又呃了咁多分 , 真難搞
原本的發表人在電話里說非常介意 , 我猜最好刪除先 , 無謂讓發表人唔高興

回复 5# 師弟

我係見過,但唔記得了

回复  師弟

我係見過,但唔記得了
巧兒 发表于 2010-2-3 00:05

現在原本發表人在十六個九出了 WARNING MESSAGE
咁人家唔高興 , 版主也應該先收回此樓主的分 , 再研究是否繼續讓其展示

楼主 发表于 2010-2-3 00:43:48 | 显示全部楼层 来自: 广东深圳
回复 6# 師弟

师弟兄,论坛有表明禁止转载咩?  

你都几忙下,两边走,真系辛苦晒!

回复  師弟

师弟兄,论坛有表明禁止转载咩?  

你都几忙下,两边走,真系辛苦晒! ...
sola 发表于 2010-2-3 00:43

你都是後加 轉載 兩個字
轉載 , 某程度是先向人問可不可以 , 如果 原本的發表人 話介意 , 你應向出文的地方向人問好 , 再問可不可以轉載 , 當事人的意願才是最重要

已問過原本的發表人 , 唔知情 亦 非常介意 , 版主 , 怎樣好 ??
未問過人就轉過來 , 又呃了咁多分 , 真難搞
...
師弟 发表于 2010-2-2 23:50

網站轉貼乃討論區常事!