发帖
手机端
扫码访问

(星星)餅乾奇遇記~之~7+3巧遇161大人物

3315 |11

1月30日和朋友去了7+3食東西,這是我第一次去7+3,去了食了滿多東西,我最愛食的就是那個芝士西蘭花,本來是(爺)菜花我叫他轉了,好好食因為我本身喜歡食芝士,加上西蘭花,對我來說真係有90分,如果那個沐再濃一點就更加好了,那個生豪和元貝也不錯有80分以上,但叫了個餃子超級不好食.....那個蟹我也覺得只有70分,因為沒什麼蟹味不夠鮮,那個毛豆朋友很愛食,可是我覺得只有50分......因為只是把他弄熟,什麼味都無.但其他燒烤食品都不錯,食了17X元也不算太貴,下次回再去,因為那裡的氣氛不錯好適合吹水.

那個人一定無認錯,那一個人,一出場就認得佢,係呀個樣睇一次都唔認得就真係去死好過,佢係邊個????

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB超

信唔信由得你,但真係禁Q=_=不過我ED小人物當然唔會走去打招呼,佢都唔會識我,唔知佢地係玩完食野定食完先去玩,呵呵,有機會再跟大家分享這有趣事件

喂支持下留下言好WO,唔係唔比面呀,點解我知道那些人是誰,當然啦那天我係跟161之前某一個大紅人一起去食,係邊個???唔話你知,鬼叫你唔留言,唔按支持,好啦好啦支持到1000個就開估啦:y-17:

師兄們按支持是這文章下面那個支持到1千=_=姐係 支持.jpg 同E個一樣個野那按支持,1個人按先會加1

评分

我撐你吧!

好啦!支持,支持「八神」啦 !!!!

那處東西真係好食?我支持你!

回复 1# 0IORI0
                         謎?

永遠無答案? ^ ^

who i want to know too..:y-56:

支持師兄玩猜謎語!

支持 !!!!!!!

楼主 发表于 2010-2-1 11:34:55 | 显示全部楼层 来自: 香港

我見到個有打出來呀,你們沒看到嗎???花小小心機,用小小技巧就可以看到。同我食飯那個當然要到1千先告訴你們啦

我都知道答案啦:y-2: