发帖
手机端
扫码访问

水都對面268(福民站側農業銀行)對出奇遇*騙子姐妹花*小心!!

关闭 [复制链接]
5962 |58

話說早2晚去完水都按摩諗住去開心茶記食野...
行過去啦...係268 Motel (即農業銀行)對出個空地
見到2個女仔同個呀叔講野...個呀叔老婆係附近講緊電話...
見到此情此境..佢老婆當然過黎問咩事同拉走呀叔啦...
跟住我無理..食完野又行經個到...又見到個2姐妹..
呢個時候..佢地想行埋黎..我已經準備好"沙手"唔理佢地..
佢地見到我呢個動作..笑笑口咁同我講.."你咁聰明既..你邊度畢業架"
跟住我都費事同佢地講多野...步向銀行側mtr入口..步向期間仲不停同我講野.."
其實唔止第1次見到佢地向個到...記得上一個月有一晚見到佢地2個...
個次傻傻地停低聽佢地講野...
話什麼搵唔到朋友..又無錢..無野食...可唔可俾10蚊8蚊我地買野食..
我當然係彩佢都有味啦...!!
相信佢地已經係到搵食一排...唔知有無兄弟曾經受到呢對姐妹騷擾呢?

评分

見過佢哋幾次,有次問我朋友攞錢,朋友唔俾,還被說獨寒,真吹脹

在上的個月中跟老婆到莊家莊食飯完畢,剛步出酒家不久,有兩個女孩走過來要錢,講到好似好可憐,太座給了二拾元,換了是我采佢有味!

楼主 发表于 2010-1-5 21:52:46 | 显示全部楼层 来自: 香港

楼主 发表于 2010-1-5 21:54:41 | 显示全部楼层 来自: 香港
在上的個月中跟老婆到莊家莊食飯完畢,剛步出酒家不久,有兩個女孩走過來要錢,講到好似好可憐,太座給了二 ...
無爭有為 发表于 2010-1-5 21:29

睇中我地香港人既好心地...

呢 d 人應該大字報咁登晒佢地個樣出唻, 等其他人遇到都知點做!

回复 5# jasonkat
回覆師兄,是我老婆D女人仔少經歷者!

年近歲晚, 又多人出來搵食. 大家小心.

有.. 係福田口岸都有...

楼主 发表于 2010-1-5 23:19:31 | 显示全部楼层 来自: 香港
回复  jasonkat
回覆師兄,是我老婆D女人仔少經歷者!
無爭有為 发表于 2010-1-5 22:23

哦 唔緊要啦 知道左以後唔好理佢地囉~~