发帖
手机端
扫码访问

2009年--你最喜愛的正骨桑拿按摩場(結果公佈)

关闭 [复制链接]
14206 |77

各位C兄,2009年尾喇,可以係度講講你在深圳最喜愛的桑拿按摩場是那一間嘛。
不過人有二心都唔出奇,魚與熊掌也說不定,所以每人可以選兩間你最喜歡去的正骨桑拿場
預設有得投票既正骨桑拿場,是vshare常提到既,如果有C兄心中另有所屬,都可以回帖提出!
所列出既場名,排名不分先後!

注意36新美姿是重複,選新美姿要投5
32夏威夷也重複了,要選是9.
多选投票: ( 最多可选 2 项 ), 共有 228 人参与投票
您所在的用户组没有投票权限

评分

楼主 发表于 2009-12-28 19:55:31 | 显示全部楼层 来自: 香港

"你最喜愛正骨桑拿按摩場"選舉,巳經勝利圓成!
選舉簡報如下:
合共107位師兄參與選舉!
最受師兄們喜愛既:
第一位:水都國際健康俱樂部 ,共22票,13.92%
第二位:水立方國際水療會 , 共17票,10.76%
第三位:皇室假期美食水療會 ,共15票,9.49%
第四位:水景雲天國際健康水療會,共10票,6.33%
第5位有兩間:(排名不分先後)
東方棕泉國際會所 和 玉清池 ,各有9票,各佔5.70%

由以上資料,可看到參與投票既師兄,多在褔田區出沒,集中去大場較多,
而且消費能力肯定不弱!
亦反映出三水係大熱,所以報告亦較多,
希望2010年,各位師兄多d去一些新場,反映該場既服務,環境,收費,優惠等等,利益廣大網民!

评分

半島我喜歡佢個個木桶浴.但個場比較舊.夏威夷個場新服務好技師手法都好统一.

海泉灣似乎都可以提出來俾各位 ching 參巧下!

少少意见,
有(16)皇马假日就应该有皇马都会,
为左公平, 仲有唔少场所应该加番上去,
1. 夏威夷,
2. 三島
3. 新银座
4. 水域明珠
5. 嘉豪都城
6. 金兒雅园
7. 新美姿
8. 金色阳光
9. 绿色家园
10.嘉年华

哈哈..........够多啦挂

你咁樣講真係多到數唔哂,不如試下叫各會員提供兩個心目中最喜愛的骨場,再造一個統計出來,之後列出頭 10 個或 20 個最多人提供的骨場可能會簡單 D!

楼主 发表于 2009-12-28 21:00:29 | 显示全部楼层 来自: 香港

hk大佬,你提到,我緊會加番上去!

加埋呢D都差唔多可以啦,
剩低落黎个D都唔够代表性,
skip左唔可惜.
PS:我提供噶新美姿同smallD有重覆,
換个熙龙阁.....哈哈.

楼主 发表于 2009-12-28 21:02:16 | 显示全部楼层 来自: 香港
你咁樣講真係多到數唔哂,不如試下叫各會員提供兩個心目中最喜愛的骨場,再造一個統計出來,之後列出頭 10  ...
onkankan 发表于 2009-12-28 20:54

咁又唔使,太冷門,無代表性既,唔會加上去!
唔通環頭環尾果d都加上去咩,成幾十間都似

hk大佬,你提到,我緊會加番上去!
SmallD 发表于 2009-12-28 21:00

大哥, 我帮你包抄咋, 费时比D闲人"义能厨"我地嘛..