发帖
手机端
扫码访问

小朋友穩食日誌(6)羅湖金光華哈大師之二

关闭 [复制链接]
3766 |10

http://www.sofood.cc/restaurant_sr.php?shopid=402

味道:75
乾淨:85
地方:75
方便:80
評語:實惠

又食哈大師...真係唔知食乜好 一條冷(1個人) 再去啦

今次食烤雞扒飯 單點的加4元可以要9元以下的飲料 我又再飲西柚蜜茶

個飯幾好吃的呀 起碼比想像好 d雞幾好味 唔會太濃 你見有成6舊咁多 我覺得仲好過吉吉家既雞飯(我食好多吉吉家架 依家唔食喇) d飯係少d(都講過啦) 不過都幾好味(下面原來仲有d chup) 果件蛋餅又好食 唔知裡面點整 杯茶例排啦 好似開出黎 我中意飲 要大力搞下

呢餐23蚊

趁呢個聖誕佳節 祝各位食家聖誕快樂 師兄師妹人人皆雙甜甜蜜蜜

順便送各位幾張金光華聖誕靚相 去相
(由於表情符號仍然唔work 暫時冇得表達我既表情啦 嘻嘻)

小朋友穩食日誌(1)羅湖金光華哈大師
小朋友穩食日誌(2)羅湖萬象城美食廣場珍香小鐵板
小朋友穩食日誌(3)羅湖金光華馬拉爸爸
小朋友穩食日誌(4)羅湖東門中威飲食廣場九龍灣茶餐廳
小朋友穩食日誌(5)羅湖人民南路正斗茶餐廳

IMG0030A.jpg IMG0029A.jpg IMG0027A.jpg IMG0028A.jpg IMG0031A.jpg IMG0034A.jpg IMG0033A.jpg IMG0032A.jpg

评分

$23 is surely a good price....thanks and Merry Christmas to you!

剛開張時吃過一次,感覺麻麻,無再去,多幾蚊去小小秋或聚聚好過。

楼主 发表于 2009-12-25 13:38:30 | 显示全部楼层 来自: 香港
剛開張時吃過一次,感覺麻麻,無再去,多幾蚊去小小秋或聚聚好過。 ...
petertts 发表于 2009-12-25 04:38

小小秋好似有d印象又唸唔起 聚聚係邊呢 平既都想去試下 遲d開個平靚正樽題post 你地可以提議下

味道:75
乾淨:85
地方:75
方便:80
評語:實惠

又食哈大師...真係唔知食乜好 一條冷(1個人) 再去啦

今次 ...
小朋友仔 发表于 2009-12-24 18:43

多謝小朋友版主有相報告,,

簡簡單單,,食個快餐,,消費又唔高,,正!! em17.gif

另外關於表情公仔問題... em8.gif
唔..你可以將D公仔 download 咗先,再 post 番 em20.gif
(正骨超版eason教的,唔該eason兄)
雖然煩咗D , 頂住先啦,希望管理快D repair la

小小秋好似有d印象又唸唔起 聚聚係邊呢 平既都想去試下 遲d開個平靚正樽題post 你地可以提議下 ...
小朋友仔 发表于 2009-12-25 13:38

就在人民南路金光華對面,
這幾間都是連在一起的港式茶餐廳,
有小小秋、聚聚、正斗、濠江及口岸。

楼主 发表于 2009-12-26 12:12:40 | 显示全部楼层 来自: 香港
將D公仔 download 咗先,再 post 番
drydrydry 发表于 2009-12-25 18:01

好麻煩啊

楼主 发表于 2009-12-26 12:14:48 | 显示全部楼层 来自: 香港
就在人民南路金光華對面,
這幾間都是連在一起的港式茶餐廳,
有小小秋、聚聚、正斗、濠江及口岸。 ...
petertts 发表于 2009-12-26 03:50

啊 原來在果邊 看來你覺幾間都幾好啊
不過如果成日都報告食茶餐廳 大家可能覺得好悶

好普通的快餐

如果系一支公上去 , 都系快餐茶餐廳之類 .去佳旺多d .
thanks report .