发帖
手机端
扫码访问

經濟低食飲茶首選~~芙蓉大酒樓

关闭 [复制链接]
5147 |27
楼主 发表于 2009-12-24 17:12:39 | 显示全部楼层 来自: 香港

版主哥哥
6.8x4 + 8.8x2 都係 44.8
佢收幾多茶位啊
好似幾好吃咁
小朋友仔 发表于 2009-12-24 16:06

I have went there recently.
2 dishes $3.8 and 2 dishes $8.8, total amount is about $29, so it is approximately $3 茶位per person.

The food is ok, but not reach excellent standard. However, with such low price, it is worth to try. The most important for me is i can take a rest since it is very tired after walking around in ShenZhen. As least, you do not need to pay the bill and leave immediately after consuming your food as you are in fast food restaurant.

I have went there recently.
2 dishes $3.8 and 2 dishes $8.8, total amount is about $29, so it is  ...
1986abcd 发表于 2009-12-25 11:25

即係你1個人去吃 是什麼時段呢
看來這地方1條冷都可以去啊
我遲d開個post集合及徵求1條冷食店先
不過我通常去fast food都係有咁耐坐咁耐 話之佢

不過我通 ...
小朋友仔 发表于 2009-12-25 13:30

下午2﹣3點左右啦,都會顯得你好lonely咖,因為好多都係成班人咁.不過唔使理啦,
揾本書或雜誌一邊食一邊睇,反正又冇人等位。
我本身又好鍾意飲茶,天氣凍有熱茶好開心

Dim sum looking good...worth a try!

good taste and cheap

不過我通 ...
小朋友仔 发表于 25-12-2009 13:30

一个人完全沒问題,我経常1條冷呢度飲茶。小笼包包好正!

辣椒魚頭.... 不是早餐吧!?

我通常去芙蓉按摩後,一個人去嘆茶,優點1 :人少沒人等位,2:食物保持水準,3:價錢相宜!

一个人完全沒问題,我経常1條冷呢度飲茶。小笼包包好正!
ckhuen 发表于 2010-1-1 18:45

好 記得既找個機會去吃下先
我愛小笼包包