发帖
手机端
扫码访问

小朋友穩食日誌(4)羅湖東門中威飲食廣場九龍灣茶餐廳

关闭 [复制链接]
3957 |12
味道:75
乾淨:75
地方:75
方便:75
評語:實惠:y-83:

小朋友仔好多時1個人食野:y-5:  茶餐廳就最岩喇 東門好似好多野食 但有時穩起野食上黎都唔係容易:y-27:  尤其是1個人 琴晚同你地食完地方靚靚既馬拉爸爸 今日就食呢間九龍灣茶餐廳啦

九龍灣茶餐廳係東門中威飲食廣場地庫 即係國內叫既負一層 位置係太陽廣場同東門叮附近 (注意個叮字係田字邊我打唔到:y-82: ) 下邊有幾間餐廳 除了cosplay我都食過 九龍灣就係最平民架喇:y-85:  唔算得叫超平 (而家覺得深圳食乜都貴) 地方就一般啦 去得多都舒服

呢晚我就叫左個套餐7牛肉飯+例湯+熱奶茶 例湯幾透明 當然唔知乜湯啦 講到明例湯就係好例果d啦都唔知點講 ok可以飲:y-17:  唔算鹹啦 其實我都幾揀擇 我都話ok既應該人人都ok架喇

熱奶茶唔ok 好鞋呀:y-105:  不過算啦 好又1杯唔好又1杯 以前飲過凍奶茶係比較好飲d 凍奶茶係冰鎮的 即係裡便唔加冰 至於碟牛肉飯都係一般啦:y-23:  用大量既薑荵炒左少少牛肉 味道都可以

呢餐26蚊 算實惠喇

:y-39: 去相

IMG0017A.jpg IMG0013A.jpg IMG0014A.jpg IMG0015A.jpg IMG0016A.jpg

小朋友穩食日誌(1)羅湖金光華哈大師
小朋友穩食日誌(2)羅湖萬象城美食廣場珍香小鐵板
小朋友穩食日誌(3)羅湖金光華馬拉爸爸

评分

楼主 发表于 2009-12-9 13:55:01 | 显示全部楼层 来自: 香港

上個月去過
兩個字 : 麻麻

早前去過2次,食物麻麻,8月中1次在晚上九時多去到,全場已關中央冷氣,只開幾把風扇,極熱冇吃即走。

thank you for your sharing.

早前去過2次,食物麻麻...太貴了....

This restaurant went before........ envirnoment and the food both are not good!!!
SCORE: 55 out of 100

This restaurant went before........ envirnoment and the food both are not good!!!
SCORE: 55 out of 100

楼主 发表于 2009-12-11 02:47:50 | 显示全部楼层 来自: 香港
咦..大家覺得好似好差咁窩
唔算貴囉
如果大家都覺得貴 有冇其他提議呢 係東門真係唔知食乜好呀

系太陽百貨過去,有一間系荔灣茶餐廳,個度啲嘢都幾好味,唔貴,但好多人,經常要等位。