发帖
手机端
扫码访问

有乜中型o既正骨場可有暗/明鼠呢??

关闭 [复制链接]
7963 |64
如題...
希望各ching可以推介一下,小弟不才,成日都係去大場多,雖然要出可以去45度骨,但係小弟始終prefer 去正場,去大場鼠,一來又貴,二來呢樣唔得個樣又唔得,有時幾無癮,希望各ching指教

小弟只要求個場有正有邪,硬件唔太差,至於技師方面,我當然知道平野未必有好野,但係只要求樣順眼,走肥就ok

有D人問噶問題好X廢!我建議你都係唔好答理鬼得佢算數!都唔知D人點解係到鐘意搭爹!
回复 支持 1 反对 0

羅湖區就叛倒吧
硬件方面跟你去開的不至於差距太太太大

楼主 发表于 2009-12-9 11:54:54 | 显示全部楼层 来自: 欧洲
羅湖區就叛倒吧
硬件方面跟你去開的不至於差距太太太大
yankumi141 发表于 2009-12-9 11:30

登录/注册后可看大图
[/url]

好耐無見喎yankumi141兄,有無相熟技師推介?咁福田個邊呢?

水都對面甘呀姨,最近去過一次,大堂js年輕都唔錯.
保健168送大堂,日式108無大堂送(日間價).
按日式找保健js應該一樣,質數我唔知,因我唔按保健的.

评分

好耐無見喎yankumi141兄,有無相熟技師推介?咁福田個邊呢?
小李老x 发表于 2009-12-9 11:54

最近玩溝女拍拖所以少周圍玩桑拿

水圍村 金龍島, 東煌都係明鼠場. 小費公價100, 當然高興可以鬆手小小. 金龍島係我福田區主場. 所以可以提供多少少資料比你. 佢地要 vip 房先有明鼠(要按日式), vip房有2種. 158元 and 188 元. 分別不大. 小費100, 送2個大堂. 足鐘120mins.

评分

楼主 发表于 2009-12-9 19:15:59 | 显示全部楼层 来自: 香港
水圍村 金龍島, 東煌都係明鼠場. 小費公價100, 當然高興可以鬆手小小. 金龍島係我福田區主場. 所以可以提供 ...
net258 发表于 2009-12-9 18:49

登录/注册后可看大图
[/url]

唔該

唔使客氣. 師兄你經常係水都出入都應該知道地址啦? 兩間由水都行去都只係一分鐘.

心目中硬件比較好嘅應該係jinyee

其實講真明鼠女女係靚過暗鼠中泰女架. 話晒公司請人揀樣先架麻.